19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αυτό είναι το πιο cool αγροτικό του κόσμου

Ειδήσεις Ελλάδα

Αγροτικά υπάρχουν πολλά, μικρά, μεγάλα, με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου ή και ηλεκτρικά, αλλά αυτό το Power Wagon (PW) της Dodge είναι μάλλον το πιο ξεχωριστό.

Το PW λοιπόν είναι από τα πιο κλασικά pick up της Αμερικής και η πορεία του ξεκίνησε το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο μεταφέροντας πολεμοφόδια αλλά και αγαθά, ενώ τα τελευταία τα μετέφερε και μετά τη λήξη των εχθροπραξιών.

Το ημιφορτηγό της Dodge λοιπόν είναι ένα κομμάτι της ιστορίας των ΗΠΑ και έτσι είναι λογικό να υπάρχουν εταιρείες που κατασκευάζουν restomods του, σαν και αυτό των φωτογραφιών μας. Μια από αυτές είναι και η Legacy Classic Trucks που έχει έδρα στο Ουαϊόμινγκ των ΗΠΑ και κατασκευάζει Power Wagons με κόστος 325.000 δολαρίων.
Κάτω από το εμπρός καπό υπάρχουν κινητήρες της Jeep. Κορυφαίος είναι ο V8 των 6.700 κυβικών που με τις επεμβάσεις της Mopar αποδίδει 435 ίππους, ενώ ο πιο… μικρός των 6.200 κυβικών φτάνει τους 430 ίππους. Η γκάμα περιλαμβάνει και έναν turbo diesel της Cummins με 3.900 κυβικά και 170 ίππους.

Η τετρακίνηση που φυσικά υπάρχει συνδυάζεται τόσο με κοντές σχέσεις όσο και με μπλοκέ διαφορικά.
Για το αμάξωμα υπάρχουν δύο επιλογές, μια με κλασική διθέσια καμπίνα και μεγάλη καρότσα και μια με διπλή καμπίνα και σαφώς πιο μικρό χώρο φόρτωσης, ενώ πολλές είναι και οι δυνατότητες εξατομίκευσης, ειδικά για το εσωτερικό.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό