23.2 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Αυτό είναι το… νέο ΟΑΚΑ: Το μπασκετικό «παλάτι» του Παναθηναϊκού AKTOR [pics, vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμο φαίνεται πως είναι το… νέο «σπίτι» του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει της αναμέτρησης των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας με τη Μπάγερν Μονάχου (10/10, 21:15).

Η τοποθέτηση του Glass Floor έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία, οι καινούργιες κερκίδες έχουν επίσης τοποθετηθεί, με το ΟΑΚΑ να δέχεται βελτιωτικές κινήσεις εντός και εκτός παρκέ, αλλά και γηπέδου.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR ανυπομονεί όσο ποτέ να πατήσει το «πόδι» του στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με σκοπό να δει και από κοντά όλες τις αλλαγές στις οποίες έχει επέλθει το γήπεδο τους τελευταίους μήνες. 

Το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων τους τελευταίους μήνες είναι σίγουρα συγκλονιστικό, με το γήπεδο των πρασίνων να διεκδικεί πια τον τίτλο για το ομορφότερο σε όλη την Ευρώπη.

Στα αγωνιστικά, το απόγευμα της Τετάρτης (09/10) ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση των «πράσινων» ενόψει της αναμέτρησης με τους «Βαυαρούς», με τον Εργκίν Αταμάν να δηλώνει, πως ο Ομέρ Γιουρτσεβέν δεν έχει προπονηθεί στον μέγιστο βαθμό τις τελευταίες ημέρες. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:«Ο Γιούρτσεβεν είχε έναν μικρό τραυματισμό και δεν προπονήθηκε για δύο ημέρες, ωστόσο σήμερα έκανε κανονικά προπόνηση. Αύριο δεν νομίζω να είναι στο 100%, ελπίζω όμως να είναι στο 70-80% και να μην έχουμε άλλες απώλειες μέχρι αύριο.

Ο Παπαπέτρου και ο Γκριγκόνις θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι αύριο, σίγουρα όμως θα αγωνιστούμε χωρίς τον Αντετοκούνμπο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό