25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτό είναι το «κλειδί» για να δείχνει το καλοκαιρινό σου φόρεμα διαφορετικό κάθε φορά που το φοράς

Ειδήσεις Ελλάδα

Της Φωτεινής Λασπά

Είναι γνωστό σε όλες τις fashionistas ότι τα αξεσουάρ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε κάθε τους εμφάνιση, γι’ αυτό και δίνουν μεγάλη προσοχή σε αυτά και επενδύουν στην αγορά τους. Όμως το καλοκαίρι, τα αξεσουάρ είναι πιο απαραίτητα από ποτέ γιατί όλα έχουν να κάνουν με το «παιχνίδι» του στυλ και όχι με τις καιρικές συνθήκες όπως συμβαίνει με τα αξεσουάρ που επιλέγουμε τον χειμώνα. Χρειάζεσαι πέδιλα που μπορούν να σε ακολουθήσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, κοσμήματα που δίνουν λάμψη και αναδεικνύονται στο έπακρο με τα καλοκαιρινά σου κομμάτια, καπέλα που δίνουν ένα extra bonus στο outfit… και όλα αυτά για να κάνουν update κάποιες φορές ένα ρούχο της γκαρνταρόμπας σου που το έχεις φορέσει ξανά και ξανά, αλλά δεν το αποχωρίζεσαι γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα σου.

Η τσάντα σου για παράδειγμα λέει πολλά όχι μόνο για το στυλ σου, αλλά και για τον τρόπο ζωής σου. Το καλοκαίρι προτίμησε μια τσάντα σε χαρούμενο χρώμα, σε ουδέτερο ή μια με πετσετέ ή ψάθινη υφή, ακόμα και αν δεν πηγαίνεις βόλτα ή στην παραλία, αλλά στην δουλειά σου.

φωτογραφία Unsplash

Τα παπούτσια είναι επίσης σημαντική επένδυση, γι’ αυτό φρόντισε να μην ξοδέψεις χρήματα σε πανάκριβα και άβολα high heels που σπάνια θα τα φοράς, αλλά σε ένα ξεχωριστό ζευγάρι flats και φόρεσέ τα από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο δείπνο.

φωτογραφία Unsplash

Γυαλιά ηλίου σε cat eye γραμμή ή σε neon χρώμα είναι επίσης μια καλή επένδυση. Όπως και τα καπέλα στυλ bucket ή baseball ή ακόμα και τα cowboy hats.

φωτογραφία Unsplash

Όσο για τα κοσμήματα; Φωτεινά και τολμηρά, αντί για διακριτικά. Διάλεξε ένα χαρούμενο κομμάτι με κοράλλια ή κοχύλια που παραπέμπουν σε καλοκαίρι και να είσαι σίγουρη ότι έχεις πετύχει το στυλ που πολλές θα ήθελαν!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό