19.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αυτό είναι το ηλεκτρικό Renault Megane. Έγινε crossover

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Renault έδωσε τις πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του Megane E-Tech Electric, της ηλεκτρικής έκδοσης του Megane, που αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Megane eVision Concept που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2020.

Το αυτοκίνητο βλέπεις πως είναι ένα crossover και σύμφωνα με την Renault είναι κατά 95% παρόμοιο με το Megane eVision Concept. Στο εσωτερικό διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό και βάση για ασύρματη φόρτιση smartphone.

Η Renault ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει μία από τις λεπτότερες μπαταρίες της αγοράς, με το υπόλοιπο σύστημα μετάδοσης κίνησης να έχει όσο το δυνατόν πιο συμπαγείς διαστάσεις. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 217 άλογα με 300 Nm ροπής και αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 60 kWh, η οποία υποστηρίζει ταχυφόρτιση με φορτιστή έως 130 kW.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 8 δευτερόλεπτα, με το μοντέλο να έχει 450 χιλιόμετρα αυτονομίας (WLTP). Το μοντέλο βασίζεται στην CMF-EV πλατφόρμα και η παρουσίασή του αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό