20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αυτό είναι το εσωτερικό του Tesla Cybertruck

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πολυαναμενόμενο pick-up της Tesla αναμένεται να κάνει το επίσημο λανσάρισμά του μέσα στο καλοκαίρι.
Και αν γνωρίζουμε σε γενικές γραμμές την εντυπωσιακή όσο και παράξενη αισθητική του αμαξώματος δεν είχαμε μέχρι τώρα εικόνα για το εσωτερικό του.
Μια διαρροή από κάποιον φίλο της εταιρίας που βρέθηκε στο εργοστάσιο της εταιρίας, μας δίνει πλέον μία ξεκάθαρη γεύση για το πως θα είναι το σαλόνι του Cybertruck.
Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες θα είναι ακόμα πιο μινιμαλιστικό από τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας, με μία τεράστια οριζόντια οθόνη τοποθετημένη στο κέντρο και την παντελή απουσία άλλων οργάνων και διακοπτών.

Το τιμόνι είναι τετράγωνο και έχει τους κλασικούς διακόπτες της Tesla στα δύο άκρα του. Στο κέντρο βρίσκεται ένας αποθηκευτικός χώρος ο οποίος όπως φαίνεται θα μπορεί να μετακινείται.
Αυτό που λείπει είναι η δυνατότητα κεντρικού τρίτου καθίσματος στο εμπρός μέρος, κάτι που επιβεβαιώνει την Tesla που έχει αποκαλύψει ότι τελικά δεν θα προχωρήσει σε μία τέτοια επιλογή.
Μέσα στους επόμενους μήνες, όταν και όποτε το αποφασίσει ο Elon Musk, το Cybertruck θα αποκαλυφθεί και επίσημα στο κοινό, έχοντας ήδη ξεπουλήσει για την πρώτη χρονιά της παραγωγής του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό