16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτό είναι το εσωτερικό της Mercedes EQE SUV

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί η επίσημη πρεμιέρα του μεγάλου ηλεκτρικού SUV της Mercedes να έχει προγραμματιστεί για τις 26 Οκτωβρίου αλλά αυτό δεν εμποδίζει σε τίποτα τη γερμανική εταιρεία να δώσει ήδη από τώρα στη δημοσιότητα το εσωτερικό του.
Που θα μπορεί να εξοπλιστεί, φανταζόμαστε με επιπλέον χρέωση, με την MBUX Hyperscreen που έχουμε δει στα κορυφαία μοντέλα της μάρκας, ενώ στην πράξη δεν διαφέρει από αυτό της λιμουζίνας EQE.

Από κει και πέρα θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ πέντε διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ένα νέο «υβριδικό» υλικό που θα συνδυάζει, πάντα κατά τη Mercedes «τη ζεστασιά του ξύλου με το τεχνολογικό χαρακτήρα του αλουμινίου».
Τα ηλεκτρικά μέρη της EQE SUV δεν θα διαφέρουν από αυτά της αντίστοιχης λιμουζίνας. Έτσι η μπαταρία θα έχει ενεργειακή χωρητικότητα 90 kWh, ενώ η βασική έκδοση θα έχει έναν ηλεκτροκινητήρα 288 ίππων στον πίσω άξονα. Η γκάμα θα περιλαμβάνει και τετρακίνητη έκδοση με δύο μοτέρ καθώς και τις AMG. Θα προηγηθεί η EQE SUV 43 4MATIC με 470 ίππους και 858 Nm για να ακολουθήσει η EQE 53 4MATIC+ με 620 ίππους και 950 Nm.

H εμφάνιση της EQE SUV θα είναι πιο σπορ σε σχέση με την αντίστοιχη EQS, αλλά περισσότερα θα μάθουμε όσο πλησιάζει η ημερομηνία της επίσης πρεμιέρας.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό