28.2 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Αυτό είναι το επετειακό έμβλημα για τα 100 χρόνια ιστορίας του Ολυμπιακού

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής εντός του 2025 και παρουσίασε στους φίλους της ομάδας το επετειακό έμβλημα που θα χρησιμοποιήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο, με ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων.

Στο σήμα δεσπόζουν οι χρυσές δάφνες που ενώνονται από τον αριθμό 100, ενώ περικλείουν τον αιώνιο έφηβο. «Κόκκινο για το πάθος μας. Λευκό για την αγνή μας αγάπη. Χρυσό για την θρυλική μας ιστορία και δόξα», αναγράφεται χαρακτηριστικά. Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής στις 10 Μαρτίου.

Οι φιλοδοξίες για τους Πειραιώτες ενόψει της επόμενης σεζόν είναι μεγάλες, αρχής γενομένης από τον σπουδαίο τελικό του Conference League στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena, απέναντι στη Φιορεντίνα. Η έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο κλαμπ άλλαξε ριζικά την παρουσία του συλλόγου και ο Ισπανός καθοδήγησε την ομάδα μέχρι έναν ευρωπαϊκό τελικό, ενώ βελτίωσε και την εικόνα της στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό και ελπίζει να καταφέρει να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός απ’ ό,τι ήταν φέτος, με τον Μεντιλίμπαρ να έχει αποδείξει πως γνωρίζει τι χρειάζεται να κάνει και το πώς επιθυμεί να το κάνει. Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν για αρχή, όμως, να δουν και την ανδρική ομάδα να σηκώνει ευρωπαϊκό τίτλο, όπως είχε κάνει πριν λίγες μόλις ημέρες και η Κ19 στο Youth League (Champions League Νέων).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό