16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αυτό είναι το εντυπωσιακό πτυσσόμενο φωτόσπαθο της Disney!

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, η 4η Μαΐου είναι αφιερωμένη στο έπος του Star Wars (May the fourth κατά το May the force…) και η Disney δεν χάνει την ευκαιρία να παρουσιάσει ένα πραγματικά μοναδικό δώρο για φανατικούς και όχι μόνο.

Η εταιρεία αποκάλυψε ένα εντυπωσιακό πτυσσόμενο φωτόσπαθο που ξεφεύγει απ’ όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, φτάνοντας όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αγαπημένο όπλο των Jedi. Ο μηχανισμός είναι μια απλή LEDοταινία που ξετυλίγεται από ένα ρολό, αλλά αν κρίνουμε από το , το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς.

Η Disney δεν έχει αποκαλύψει αν και πότε θα κυκλοφορήσει το φωτόσπαθο της στην αγορά, παρόλα αυτά, τονίζει ότι θα αποτελέσει κύριο χαρακτηριστικό της διαδραστικής εμπειρίας που θα μπορούν να ζήσουν οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Star Wars: Galactic Starcruise από το 2022 και έπειτα.

Ειδικά για το τελευταίο, μαθαίνουμε ότι θα είναι μέρος του θερέτρου Star Wars: Galaxy’s Edge και μία από τις εμπειρίες θα είναι ένα διήμερο εικονικό ταξίδι σε ένα γαλαξία πολύ πολύ μακριά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό