20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αυτό είναι το ανανεωμένο Subaru Forester

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν και παρουσιάστηκε σχετικά πρόσφατα, το 2018, το Subaru Forester περνά από ένα σχετικά περιορισμένο facelift με στόχο να γίνει ακόμα πιο ελκυστικό και να παραμείνει επίκαιρο στην αγορά.

Η ανανεωμένη εκδοχή της 5ης γενιάς του τετρακίνητου μοντέλου της Subaru παρουσιάστηκε στην αγορά της Ιαπωνίας και αργότερα θα έρθει και στην Ευρώπη.

Οι αλλαγές δεν είναι πολλές και εστιάζονται κυρίως στην μάσκα όπου υπάρχουν νέα και πιο μοντέρνα φωτιστικά σώματα.Νέοι είναι και οι εμπρός προφυλακτήρες ενώ διαφορετική είναι και η γρίλια εισαγωγής με ένα νέο σχήμα. Ανάλογα με την έκδοση υπάρχουν στρογγυλά ή κάθετα φώτα ομίχλης, τα οποία εφοδιάζονται με LED.

Στο πίσω μέρος δεν υπάρχουν εμφανείς αλλαγές, τουλάχιστον για το μοντέλο που θα πωλείται στην αγορά της Ιαπωνίας. Υπάρχουν πάντως νέας σχεδίασης ζάντες 18 ιντσών καθώς και τρία νέα χρώματα.

Και στο εσωτερικό δεν υπάρχουν σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές πέρα από βελτιώσεις στον διάκοσμο. Η ομπρέλα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης EyeSight έχει αναβαθμιστεί διαθέτοντας πλέον μεγαλύτερη γωνία κάλυψης για την εμπρός κάμερα και εξελιγμένο software.

Η Subaru έχει κάνει και κάποιες αλλαγές στην ανάρτηση έτσι ώστε να βελτιώσει την άνεση ενώ το το e-Active Shifth Control διατίθεται πλέον σε όλες τις υβριδικές εκδόσεις με τoν e-Boxer κινητήρα.
Το μοντέλο έχει ξεκινήσει ήδη να πωλείται στην Ιαπωνία και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έρθει σταδιακά και στην Ευρώπη, χωρίς αυτή την στιγμή να υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα έχει κάποιες αλλαγές στην γκάμα των κινητήρων του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό