33.6 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

«Αυτό ήταν που την έριξε περισσότερο στο τέλος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της αείμνηστης ηθοποιού

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής (7/6) σε ηλικία 91 ετών.

Η αείμνηστη ηθοποιός, με περισσότερες από 100 ταινίες στο ενεργητικό της και συμμετοχή σε αναρίθμητες θεατρικές παραστάσεις, νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, αφού αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η ανιψιά της θανούσης, Άννα Στυλιανοπούλου, μίλησε το πρωί του Σαββάτου (8/6) στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», περιγράφοντας στη Σίσσυ Χρηστίδου και στους συνεργάτες της την κατάσταση της υγείας της θείας της το τελευταίο διάστημα, ενώ αποκαλύπτει και το γεγονός που την κατέβαλε ψυχολογικά.

«Η θεία μας, δεν έπαψε ποτέ να είναι η χαρά της ζωής και να ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά. Μέχρι και πριν από δύο μήνες ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, έγραφε ένα καινούργιο βιβλίο και ήταν χαρούμενη. Είχε πέσει βέβαια σωματικά, είχε χάσει λίγο τις δυνάμεις της. Αυτό ήταν και φυσιολογικό λόγω της ηλικίας της. Ανέκαθεν όμως ένιωθε σαν ένα κοριτσάκι 18 χρονών, δεν είχε συνείδηση της ηλικίας της», δηλώνει η Άννα Στυλιανοπούλου για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

«Τους τελευταίους μήνες έπεσε πάρα πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά, έβλεπε τους αγαπημένους φίλους της να “φεύγουν” από τη ζωή και αισθανόταν μόνη στο κομμάτι αυτό. Νομίζω ότι αυτό που την «έριξε» πιο πολύ απ’ όλα ήταν το γεγονός ότι δεν δούλευε όσο δούλευε τα προηγούμενα χρόνια», αφηγείται η ανιψιά της αείμνηστης ηθοποιού στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Μέχρι και πριν από 6 χρόνια έκανε θέατρο, είχε γράψει και το πρώτο της βιβλίο. Ξαφνικά ένιωσε απομονωμένη. Στεναχωριέμαι που τη χάσαμε, θα ήθελα να την έχω για ακόμη 10 χρόνια κοντά μας», καταλήγει η Άννα Στυλιανοπούλου.

Σημειώνεται πως η εξόδιος ακολουθία για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου θα τελεστεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου στη 13:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό