18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτός θα είναι ο διαιτητής στο Πανσερραϊκός – ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες ρεβάνς για τη φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο Πανσερραϊκός – ΑΕΚ ορίστηκε ο διαιτητής Τσιμεντερίδης (ΦΩΤΟ), ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Τζιουβάρα, Κόλλια, 4ο τον Κατσικογιάννη, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Παπαδόπουλος και Νικολαϊδης.

Στα υπόλοιπα ματς τώρα: Στο Άρης – Ολυμπιακός θα σφυρίξει ο 43χρονος Ούγγρος Ίστβαν Βαντ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Εχει παίξει παλιά τρία ματς στην Ελλάδα, τα οποία και τα τρία έληξαν 0-0! Πέρυσι σφύριξε το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0, το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0 στο Κύπελλο και το Άρης-Παναθηναϊκός 0-0 πριν 1,5 χρόνο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ίστβαν Άλμπερτ, Βέντσελ Τοτ, 4ος ο Κουμπαράκης και στο VAR ο Κάταλιν Κούλτσαρ, με τον Ψαρρή. 

Στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ορίστηκε ο όχι και τόσο έμπειρος Φινλανδός Πέτρι Βιλγιάνεν, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA.  Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μίκα Λάμπου, Ρίκου-Βίλε Βιρεαβουόρι, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Ισραηλινός Ντάνελ Μπαρ με τον Μεϊντάνα. 

 Στο Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου ορίστηκε ο Τσακαλίδης, με τους Χριστάκογλου, Παγουρτζή και 4ο τον Πουλόπουλο, ενώ όπως και στο πρώτο παιχνίδι δεν θα υπάρχει VAR. 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό