29.7 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτός είναι Παναθηναϊκός, ανατροπή από τα παλιά, 2-0 τη Λανς και εξασφάλισε το Conference [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός με μία παλικαρίσια εμφάνιση επικράτησε με 2-0 της Λανς στο ΟΑΚΑ και εξασφάλισε την παρουσία του στη League Stage του Conference League! Οι Πελίστρι και Τετέ, οι δύο μεταγραφές του Ντιέγκο Αλόνσο, πέτυχαν τα «χρυσά» γκολ για να ανατραπεί η εις βάρος του ήττα με 2-1 από το πρώτο ματς στη Γαλλία!

Η ομάδα του Αλόνσο ήταν «κυνική» στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και οι Πελίστρι και Τετέ συστήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον κόσμο του Παναθηναϊκού! Έτσι, το «τριφύλλι» θα είναι στην κλήρωση του Conference League το μεσημέρι της Παρασκευής (29/08, 15:30, Cosmote Sport 1HD) και θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη με τρεις ομάδες!

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος είχε κακές αποφάσεις στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου και παραλίγο να το «πληρώσει» αυτό. Η Λανς ήταν άκρως επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και στο 15ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, έπειτα από μαρκάρισμα του Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Ο Σοτοκά ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ντραγκόφσκι για μία ακόμη φορά μάντεψε σωστά και απέκρουσε!

Η άμυνα των Γάλλων πάνω στον Ιωαννίδη ειδικά ήταν για… σεμινάριο και ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου την εστία των Γάλλων. Ο Ντραγκόφσκι παρενέβη ξανά στο 33ο λεπτό, σε σουτ του Σαΐντ από πλάγια θέση.

«Μίλησαν» οι μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και αφού ο Ντραγκόφσκι έκανε άλλη μία επέμβαση, αυτή τη φορά σε προβολή του Σοτοκά (57′), κατάφερε στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς να σκοράρει! Ο Πελίστρι ξεκίνησε μία υπέροχη ενέργεια, πήρε την μπάλα αφού η γαλλική άμυνα έκοψε τον Ιωαννίδη και με συρτό πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-0 στο 62ο λεπτό.

Η ομάδα του Αλόνσο όλο και… κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο, με το ΟΑΚΑ να την ωθεί. Και στο 85ο λεπτό έφτασε και στο 2-0! Ο Μαντσίνι έφυγε στην αντεπίθεση, τροφοδότησε την κατάλληλη στιγμή τον Τετέ και ο Βραζιλιάνος πλάσαρε εύστοχα για το 2-0!

Η Λανς πίεσε ασφυκτικά στο τέλος ώστε να βρει ένα γκολ και να στείλει το ζευγάρι στην παράταση, με τον Ντραγκόφσκι να κάνει μία ακόμη καθοριστική επέμβαση στο 90+1′, προτού ο Μαξίμοβιτς διώξει την μπάλα πάνω στη γραμμή σε προσπάθεια του Ενζολά. Ο Ιωαννίδης, παράλληλα, έχασε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά αυτό δεν «κόστισε» στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο εξασφάλισε τη νίκη με 2-0 και την είσοδό της στη League Stage του Conference League, όπου θα κληρωθεί με έξι διαφορετικούς αντιπάλους και θα δώσει τρία παιχνίδια εντός και άλλα τόσα εκτός έδρας.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Παναθηναϊκός (Ν. Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Ίνγκασον (79′ Σένκεφελντ), Κώτσιρας (61′ Βαγιαννίδης), Αράο, Τσέριν, Πελίστρι, Μπακασέτας, Τετέ, Ιωαννίδης.Λανς (Γ. Στιλ): Σάμπα, Σαρ (71′ Χαϊνταρά), Κουσάνοφ, Γκραντίτ, Ματσάδο (71′ Τσάβες), Ντιούφ, Τόμασον, Φρανκόφσκι, Περέιρα Ντα Κόστα (66′ Φουλγκίνι), Σαΐντ (67′ Λάσκαρι), Σοτοκά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό