28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Πόρτο που θα… κρίνει το μέλλον του Κάρμο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έγραψε τη δική του ιστορία με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του. Ένας άνθρωπος που έκανε… μαγικά και μετέτρεψε την ομάδα του σε ένα άκρως αποτελεσματικό σύνολο, το οποίο έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου, καθώς επικράτησε με 1-0 της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League.

Με τη σεζόν να έχει ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, ένας μεγάλος στόχος της ομάδας, είναι να μπορέσει να κρατήσει τον κορμό της και να κάνει ελάχιστες νέες προσθήκες, προκειμένου να στοχεύσει ακόμα ψηλότερα τη νέα χρονιά. Ένας από τους παίκτες που είναι άγνωστο αν θα συνεχίσουν στο λιμάνι, είναι ο Νταβίντ Κάρμο.

Το «θέλω» του Κάρμο και ο νέος προπονητής της Πόρτο

Ο Κονσεϊσάο δεν υπολόγιζε στον Ανγκολέζο στόπερ και αυτός είναι ο λόγος που ο Ολυμπιακός μπόρεσε να τον πάρει δανεικό. Υπάρχει μία υψηλή οψιόν αγοράς για να μπορέσει να τον κάνει δικό του η ελληνική ομάδα, την οποία θέλει να διαπραγματευτεί με τους «δράκους» μιας και τα 18 εκατ. ευρώ, είναι ένα άκρως υψηλό ποσό.

Η Πόρτο μετά την αλλαγή προέδρου, έφερε και νέο προπονητή, ο οποίος βέβαια ξέρει πολύ καλά την ομάδα. Πρόκειται για τον βοηθό του Κονσεϊσάο, τον Βίτορ Μπρούνο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Ο Μπρούνο θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στο deal που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, μιας και θα κριθούν πολλά από το αν υπολογίζει στον Κάρμο και θέλει να τον έχει στην Πόρτο τη νέα σεζόν. Ο υψηλόσωμος στόπερ πάντως, έχει ξεκαθαρίσει από την πλευρά του, ότι θα του άρεσει να μείνει στον Πειραιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό