24.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτός είναι ο λόγος που ο Λιονέλ Μέσι δεν μιλάει δημοσίως αγγλικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Copa America, εκεί όπου η Αργεντινή, θέλει και πάλι να φτάσει στην κορυφή. Η πρωταθλήτρια κόσμου, μετά το Μουντιάλ, θέλει να κάνει τη διαφορά και στο κύπελλο Κεντρικής, Βόρειας και Λατινικής Αμερικής, με μπροστάρη της φυσικά τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός θρύλος προπονείται κανονικά με την ομάδα του, όμως ρωτήθηκε για τον λόγο που προτιμάει να μην μιλάει αγγλικά μπροστά στον κόσμο. Ο ίδιος, τόνισε ότι καταλαβαίνει σχεδόν τα πάντα στα αγγλικά, όμως δεν θέλει να αισθανθεί αμηχανία.

Leo Messi: “I understand everything or almost everything in English, but out of embarrassment I don’t speak but I think I can actually (laughs).” pic.twitter.com/qAdiDQEtTn

— Barça Universal (@BarcaUniversal) June 18, 2024 Διαβάστε όσα είπε ο Μέσι

«Καταλαβαίνω τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα στα αγγλικά. Αλλά από αμηχανία δεν μιλάω – αλλά νομίζω ότι μπορώ πραγματικά».

Από την άλλη ο συμπαίκτης του σηυν Ίντερ Μαϊμάμι, Τζούλιαν Γκρέσεν, ανέφερε ένα πολύ ιδιαίτερο περισταστικό με τον Αργεντινό, ο οποίος του είχε πει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, ότι τα αγγλικά του είναι αρκετά καλά.

«Ο Μέσι δεν μου μιλάει ποτέ πολύ και αν το έκανε, τότε ήταν λίγο στα ισπανικά πάντα. Καταλαβαίνω τα περισσότερα από αυτά στα ισπανικά. Ήρθε σε μένα και μου είπε κάτι στα αγγλικά. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μου μίλησε στα αγγλικά, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάλυπτε το στόμα του, όπως κάνει πάντα. Στη συνέχεια, μετά -αυτό είναι το αστείο κομμάτι- μου λέει: “Τα αγγλικά μου είναι αρκετά καλά, έτσι δεν είναι;”».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό