26 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Αυτός είναι ο Ιταλός διαιτητής που σφυρίζει την Εθνική Ελλάδας στο ιστορικό παιχνίδι του Γουέμπλεϊ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αντρέα Κολόμπο είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση Αγγλία-Ελλάδα, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη (10/10, 21:45), στο Γουέμπλεϊ για την 3η αγωνιστική του Nations League, σε ένα ιστορικό παιχνίδι για την Εθνική μας ομάδα και σε ένα γήπεδο που αποτελεί όνειρο να αγωνιστεί κάθε ποδοσφαιριστής.

Ο Ιταλός διαιτητής θα διευθύνει το παιχνίδι, έχοντας στο πλευρό του τους συμπατριώτες του, Τσίρο Καρμπόνε και Τζόρτζιο Περέτι, ως βοηθούς, ενώ ο Ματέο Μαρτσενάρο θα αναλάβει τον ρόλο του τέταρτου διαιτητή.

Υπενθυμίζουμε πως φέτος, ο Κολόμπο έχει σφυρίξει τρία σημαντικά ματς στη Serie A, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων Φιορεντίνα-Μόντσα (2-2), Τορίνο-Λέτσε (0-0) και Τζένοα-Γιουβέντους (0-3) και φαίνεται πως η εμπειρία που διαθέτει, έκανε την UEFA να τον ορίσει ως διαιτητή σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό της Εθνικής μας ομάδας. Μάλιστα, ο Αντρέα Κολόμπο έχει εμπειρία και από άλλα παιχνίδια όπως στο Ίντερ-Τορίνο (3-2), αλλά και το παιχνίδι της μεγάλης νίκης της Λιλ, στο UEFA Champions League, απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης (1-0), ως 4ος διαιτητής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εθνική μας ομάδα δεν θα είναι μόνη της, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό της, στο Γουέμπλεϊ. Πιο συγκεκριμένα έχουν γίνει… καπνός πάνω απο 3.000 εισιτήρια, με τους φίλους της «γαλανόλευκης», να δηλώνουν την παρουσία τους και σε αυτό το παιχνίδι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό