25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτός είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ίντερ Κλαμπ Ντε Εσκάλδες από την Ανδόρρα ήταν η μεγάλή νικήτρια στον προκριματικό γύρο απέναντι στην Βελέζ Μόσταρ της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης με το εμφατικό 5-1 και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για τον 3ο προκριματικό του Conference League την Τετάρτη στην Νέα Φιλαδέλφεια (24/07). 

Η ομάδα από την Ανδόρρα προηγήθηκε στο σκορ με τον Γκουιγιάμε Λόπεζ στο 44′, ενώ ο Γάλλος με ένα όμορφο σουτ διαμόρφωσε λίγο μετά και το 2-0 για την Ίντερ Κλαμπ Ντε Εσκάλντες. 

Η Βελέζ, προσπάθησε να γίνει «απειλητική» προς τα αντίπαλα δίχτυα και το κατάφερε και μείωσε σε 2-1 με τον Αντέ Όρετς στο 53ο λεπτό της συνάντησης. 

Ωστόσο, η ομάδα από την Ανδόρρα, έβγαλε «ψυχή» και… απέκλεισε την Βελέζ με τον Ντομί να κάνει το 3-1, αλλά και το 4-1 στην αναμέτρηση. Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε από τον Αντρέου στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Η ΑΕΚ, είναι έτοιμη να περάσει το εμπόδιο της Ίντερ Κλαμπ Ντε Εσκάλδες, αν κάνει το αποφασιστικό βήμα την Τετάρτη στην Νέα Φιλαδέλφεια και την «Αγία Σοφία – OPAP Arena» (24/07). Η Ένωση θα έχει όλους τους παίκτες της σε ετοιμότητα για τον πρώτο αγώνα της σεζόν. Ο επαναληπτικός στην Ανδόρρα είναι την Πέμπτη την 1η Αυγούστου, όπου αν οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ένα καλό σκορ-πρόκρισης από το το πρώτο παιχνίδι, δεν θα δυσκολευτούν. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό