24.5 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτόν τον ξένο άφησε εκτός ο Αταμάν για το πιθανό Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Χωρίς τον Λορέντζο Μπράουν θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR και στον τελικό του Super Cup της Ρόδου που είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Κυριακής (29/09) και ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα τον βρει αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε μείνει εκτός εξάδας ξένων από τον Εργκίν Αταμάν για τον ημιτελικό με τον Άρη και το ίδιο θα συμβεί και στον τελικό, αφού ο ίδιος δεν έχει ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στο πέλμα εδώ και αρκετές μέρες. Υπενθυμίζεται ότι εκτός επτάδας δηλωμένων ξένων για τον θεσμό, έχει βρεθεί ο Τσεντί Οσμάν.

Έτσι, ο Τούρκος τεχνικός έχει να υπολογίζει στους Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ και Ομέρ Γιουρτσεβέν οι οποίοι θα είναι οι έξι ξένοι της αποστολής (και) για τον τελικό του Super Cup. Διαβάστε τα όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη τύπου γνωστοποιώντας μεταξύ άλλων την απουσία του Λορέντζο Μπράουν.

«Το σημαντικό για μένα είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Δεν με νοιάζει ποιος παίζει και πόσο»

«Δεν είναι εύκολο όταν παίζεις το πρώτο ματς της σεζόν. Κάναμε κάποια λάθη, ιδίως στην άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο. Μετά από αυτό ο Καλαϊτζάκης έδωσε ενέργεια. Όταν έπαιξε με τον Σλούκα ανέβηκε η απόδοσή μας στην άμυνα. Είχαμε τον έλεγχο μετά από αυτό. Σε κάποιες στιγμές παίξαμε καλό μπάσκετ. Είναι ένας ημιτελικός, τον κερδίσαμε και πάμε στον τελικό.

Για την ακρίβεια, το αλλάξαμε μέσα στη χρονιά. Έχουμε μεγάλο ρόστερ. Οι αλλαγές εξαρτώνται από τους τραυματισμούς, από τους Έλληνες παίκτες στο πρωτάθλημα, από τη φόρμα των παικτών. Το σημαντικό για μένα είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Δεν με νοιάζει ποιος παίζει και πόσο.

Δεν νομίζω να αλλάξουμε κάτι γιατί ο Μπράουν είναι τραυματίας και έχουμε αφήσει εκτός τον Οσμάν. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Δεν έχω δει ακόμα τον Ολυμπιακό, οπότε θα τον δω σήμερα. Θα δω και κάποια ματς από την προετοιμασία του. Είναι σκληρή ομάδα, καλή ομάδα. Τους ξέρουμε από πέρσι. Θα είναι σίγουρα δύσκολο ματς.

Νομίζω πως όλοι θα είναι έτοιμοι για το πρώτο ματς της EuroLeague, πέραν από τον Αντετοκούνμπο, που έχει πάθει κάταγμα στον αντίχειρα. Ο Μπράουν θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι στην EuroLeague.

Ο Γιούρτσεβεν δεν έκανε το καλύτερο του ματς, αλλά είχε ξανά 11 ριμπάουντ, είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι και νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ τον Λεσόρ στη θέση “5”.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό