22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αυτόματη καταγραφή και upload βίντεο σε ανάγκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από μία απλή διαδικασία ρύθμισης, τα Pixel smartphones μπορούν να αποδειχθούν εργαλεία που σώζουν ζωές. Μόλις ρυθμιστεί το συγκεκριμένο στοιχείο, αρκεί να πατήσει κανείς το power button πέντε φορές.

Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία Emergency SOS στα Google Pixel smartphones, μέσα από τις διαδικασίες και τις επιλογές που παρέχει η εφαρμογή Personal Safety app. Η εγγραφή μέσω της λειτουργίας ανάγκης μπορεί να λειτουργεί για χρονική διάρκεια έως και 45 λεπτών μετά την ενεργοποίησή της.

Για να γίνει αυτό εφικτό, θα πρέπει να υπάρχει και ο αντίστοιχος χώρος στην εσωτερική μνήμη του smartphone. Εάν είναι ενεργοποιημένη και η σύνδεση στο Internet, τότε το βίντεο γίνεται αυτόματα backup στο Google Account, προκειμένου να μπορεί να το προσπελάσει κανείς online, ακόμα και εάν καταστραφεί η συσκευή.

Υπάρχει, φυσικά, και η επιλογή Share Automatically που φροντίζει να στείλει το βίντεο σε όλες τις Emergency Contacts που μπορεί να έχει αποθηκεύσει από πριν ο κάτοχος ενός Google Pixel smartphone. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στα Google Pixel smartphones.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό