18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αυτοκτονία (3-3) στο Ηράκλειο για την ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε έναν από τους καλύτερους αγώνες των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό πρωτάθλημα, μια πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ΟΦΗ και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι Κρήτες, που βρέθηκαν να χάνουν 0-3 στο 64ο λεπτό, έκαναν μια επιστροφή επικών διαστάσεων στην αναμέτρηση και κατάφεραν να σώσουν το βαθμό σκοράροντας το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ένωση, από την πλευρά της, αγωνιστικά αυτοκτόνησε. Ήταν συνολικά ανώτερη, ενώ ακόμη κι όταν έμεινε με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο έφτασε στο 3-0 (από 1-0), αλλά μετά τη μείωση του σκορ υπέστη «μπλακ άουτ».

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Λιβάι Γκαρσία βγήκε στην πλάτη της άμυνας και προσπάθησε να «κρεμάσει» τον εξερχόμενο Επασί, έστειλε όμως την μπάλα άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Τζαβέλλα στο 5΄, όμως στο 15΄ ο «Δικέφαλος» βρήκε το γκολ, όταν ο Αραούχο έκανε ωραία προσπάθεια, απέφυγε έναν αντίπαλο και με δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι αλλά στο 36΄ υπήρξε αλλαγή δεδομένων στο παιχνίδι, καθώς μετά από μαρκάρισμα του Λάμπρου στον Γκαρσία ακολούθησε σύρραξη ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και ο διαιτητής Φωτιάς απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον επιθετικό της ΑΕΚ.

Στο 41΄ οι «κιτρινόμαυροι» διπλασίασαν, όταν ο Σιμάνσκι ελίχθηκε από δεξιά και γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όπου ο Τσούμπερ την έφερε στο αριστερό και με ωραίο σουτ νίκησε τον Επασί. Στο φινάλε του ημιχρόνου, μάλιστα, ο Τζαβέλλας «άγγιξε» το 0-3, αλλά αστόχησε από πολύ κοντά, μετά από ασταθή επέμβαση του Επασί.

Ο Μιλόγεβιτς στο 62΄ πέρασε στο ματς Ανσαριφάρντ και Σάκχοφ και ο Ιρανός επιθετικός δικαίωσε αμέσως τον προπονητή του, καθώς στο 64΄ πέτυχε με σουτ μέσα από την περιοχή το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Το ματς φαινόταν να έχει κριθεί, όμως στο 78΄ ο Νέιρα με ωραία κεφαλιά και στο 84΄ με σουτ από το ύψος της περιοχής (η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και ξεγέλασε τον Στάνκοβιτς) έκανε το 2-3 κι έβαλε «φωτιά» στο παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι που, τελικώς, έμελλε να λήξει ισόπαλο, καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Βούρος με κοντινή προβολή έγραψε το 3-3.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό