24.7 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Αυτοί είναι οι πιο όμορφοι άνδρες στον κόσμο σύμφωνα με τα πρότυπα των Αρχαίων Ελλήνων

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πιο όμορφος άνδρας του κόσμου είναι ο Bρετανός ηθοποιός, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, που θεωρείται ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, σύμφωνα με μια μελέτη που βασίζεται σε αρχαιοελληνικές μετρήσεις ομορφιάς. Τα χαρακτηριστικά του γοητευτικού πρωταγωνιστή βρέθηκαν να είναι 93,04% ακριβή σύμφωνα με τον χρυσό λόγο, τον χρυσό κανόνα, χρυσή μετριότητα ή θεϊκή αναλογία όπως λέγεται η Χρυσή Τομή που βασίζεται στην αναλογική σχέση 8:13 και στη χρήση του αριθμού φ=1,618.

Οι συνδυασμένες μετρήσεις για τα μάτια, τα φρύδια, τη μύτη, τα χείλη, το πηγούνι, το σαγόνι και το σχήμα του προσώπου του πλησίασαν περισσότερο την ιδέα της τελειότητας των κλασικών Ελλήνων. «Αυτό που κάνει τον Άαρον τόσο εξαιρετικό είναι το συνολικό σχήμα του προσώπου του, το οποίο με βαθμολογία 99,2 τοις εκατό είναι μόλις 0,8 τοις εκατό από το να είναι τέλειο. Το πλάτος και το μήκος της μύτης του είναι επίσης σχεδόν τέλεια, στο 98,8%. Έχει επίσης ένα όμορφα σμιλεμένο πηγούνι που σημείωσε καλή βαθμολογία στο 95%», είπε ο δρ Τζούλιαν Ντε Σίλβα, αισθητικός χειρουργός προσώπου με έδρα το Λονδίνο, που χρησιμοποίησε την ελληνική χρυσή αναλογία.

Άαρον Τέιλορ Τζόνσον/EFE/ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λουσιέν Λαβισκούντ από το «Emily in Paris»

Ο δεύτερος πιο όμορφος άνδρας στη φετινή μελέτη ήταν ο 32χρονος Λουσιέν Λαβισκούντ από τη δημοφιλή σειρά «Emily In Paris» με σκορ 92,41% και μετά ο πρωταγωνιστής του «Μονομάχου», Πολ Μεσκάλ, 28 ετών, με 92,38%.

Ο Λουσιέν Λαβίσκουντ είχε την υψηλότερη βαθμολογία για το μήκος και το πλάτος του προσώπου του με 99,1%» δήλωσε ο Ντε Σίλβα. «Ήταν επίσης πρώτος στη βαθμολογία για τα όμορφα χείλη του με 97,4%. Είχε μειωμένη βαθμολογία για το κενό μεταξύ της μύτης του και του άνω χείλους του».

Λουσιέν Λαβισκούντ/EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πωλ Μεσκάλ/EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Ρόμπερτ Πάτινσον (92,15%) και ο Τζακ Λόουντεν ( 90.33%).

Ρόμπερτ Πάττινσον/EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τζακ Λόουντεν/EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στη λίστα, όπως ήταν αναμενόμενο, περιλαμβάνεται και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, με ποσοστό 89,9%, τοποθετώντας τον στην έκτη θέση. «Ο Κλούνεϊ είναι εύκολα ο γηραιότερος σταρ στη λίστα, αλλά παραμένει ένας εντυπωσιακά ελκυστικός άνδρας με κλασικά χαρακτηριστικά» δήλωσε ο Ντε Σίλβα.

Τζορτζ Κλούνεϊ/ANSA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό