31.7 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Αυτοί είναι οι ξέφρενοι οπαδοί των Εθνικών που συνεχίζουν στο Euro []

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Euro 2024 έχει μπει στην τελική του ευθεία, καθώς έχουμε φτάσει στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης με οχτώ ομάδες να απομένουν για τη διεκδίκηση της κορυφής στην Ευρώπη. Εκτός από τα πολύ όμορφα γκολ που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα, την παράσταση έχουν κλέψει οι ένθερμοι οπαδοί των ομάδων που αγωνίζονται στα γήπεδα της Γερμανίας. Ακόμα και αν πολλοί από αυτούς έχουν δει τις ομάδες τους να αποκλείονται και έχουν γυρίσει σπίτι τους, όσοι έχουν απομείνει στη διοργάνωση συνεχίζουν να δίνουν το δικό τους παλμό. 

Ολλανδία

Για τους φίλους των «οράνιε» το να γίνει το Euro σε μια τόσο κοντινή τους χώρα, αποτέλεσε μια τρομερή ευκαιρία για μια μαζική μετακίνηση. Οι πολυπληθείς Ολλανδοί οπαδοί δημιουργούν πορτοκαλί κύματα στις πόλεις τις Γερμανίας, ενώ ακόμα και στο γήπεδο δίνουν με συνθήματα ώθηση στους παίχτες της εθνικής τους. Η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Τουρκία για μια θέση στους τέσσερις με υψηλές βλέψεις για φέτος. 

 Αγγλία

Όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση έτσι και τώρα οι Άγγλοι οπαδοί δίνουν βροντερό «παρών» με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή το τρόπαιο «θα έρθει σπίτι», έστω και αν δεν έχουν κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπορεί από άποψη θεάματος η Εθνική Αγγλίας να μην έχει ξεχωρίσει φέτος αλλά οι οπαδοί της, έχουν αποδείξει πως την ακολουθούν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Και αυτό φυσικά εμπεριέχει και την «καζούρα» των Άγγλων» φίλων σε περίπτωση που μία άλλη ομάδα του νησιού δεν τα πάει καλά στη διοργάνωση. 

🎵 “Scotland’s going home and England’s on the piss.” 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿👋🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🍺 pic.twitter.com/ZzF7pA6nPR

— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 23, 2024 Πορτογαλία

Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάζεται σε ένα μεγάλο τουρνουά με πολλά αστέρια να απαρτίζουν το ρόστερ της. Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Γαλλία για τα προημιτελικά του Euro σε μια διοργάνωση ορόσημο καθώς θα είναι η τελευταία του Ρονάλντο όπως και ο ίδιος δήλωσε. Οι Πορτογάλοι οπαδοί πάντως δείχνουν να απολαμβάνουν τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τους.

Τουρκία

Αφήσαμε τους γείτονες Τούρκους στο τέλος γιατί στο φετινό Euro αποτελούν μια κατηγορία από μόνοι τους… Με περίπου εφτά εκατομμύρια Τούρκους να ζουν στη Γερμανία αναμενόμενο ήταν να στηρίξουν δυναμικά τη πατρίδα τους και να αποτελούν την πλειοψηφία εντός γηπέδου σε κάθε αγώνα. Ωστόσο αυτό που συμβαίνει τόσο στα γήπεδα όσο και στους δρόμους της διοργανώτριας του Euro είναι το κάτι άλλο, με αποτέλεσμα η πολύ καλή φέτος Τουρκία να είναι σαν να αγωνίζεται… εντός έδρας. 

Αντώνης Χαλάς



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό