20.6 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Αυτή θα είναι η έδρα της Μακάμπι στην EuroLeague – Το ενδεχόμενο επιστροφής στο Τελ Αβίβ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην «Αλεξάνταρ Νίκολιτς Αρίνα» του Βελιγραδίου πρόκειται να αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα εντός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια, όπως ακριβώς ίσχυε και πέρσι.

Η εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ συνεχίζει να στιγματίζει την παγκόσμια καθημερινότητα, επηρεάζοντας τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων και κατ’ επέκταση τις συνθήκες σε διάφορους τομείς, όπως στον αθλητισμό κι ας μην αποτελεί αυτός -προφανώς- προτεραιότητα μπροστά στην ανθρώπινη ζωή, την επιβίωση και τη διαβίωση πολλών.

Όσον αφορά τα αθλητικά δρώμενα, ως γνωστόν οι ισραηλινές ομάδες αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χρησιμοποιώντας εναλλακτικές έδρες άλλων χωρών όπως η Κύπρος και η Σερβία. Εξαίρεση δεν αποτελεί φυσικά η ομάδα μπάσκετ της Μακάμπι Τελ Αβίβ η οποία έδινε τους φετινούς της εντός έδρας αγώνες για την Euroleague, στην ιστορική «Αλεξάνταρ Νίκολιτς Αρίνα» του Βελιγραδίου.

EUROKINISSI – Φίλαθλοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 4 των EuroLeague Playoffs με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Βελιγράδι

Μάλιστα, στα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της και συγκεκριμένα αυτά με τον Παναθηναϊκό AKTOR για τα Playoffs της κορυφαίας διοργάνωσης, είχε και την στήριξη πολλών εκατοντάδων κόσμου, θυμίζοντας κάτι από την επιβλητική «Μενόρα Μιβταχίμ» του Ισραήλ. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση και σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, η έδρα της Μακάμπι για τη νέα σεζόν της EuroLeague θα είναι και πάλι η ιστορική αρένα της πόλης του Βελιγραδίου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «Sport Club», οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα συνεχίσουν να «φιλοξενούνται» στην «Αλεξάνταρ Νίκολιτς». Το ενδεχόμενο να επιστρέψουν μεσούσης της σεζόν στο Τελ Αβίβ και την φυσική τους έδρα δεν μπορεί να θεωρηθεί αδύνατον, όμως όσο συνεχίζεται η εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ, τότε η Σερβία θα συνεχίσει να φιλοξενεί την ομάδα του Όντεντ Κάτας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό