25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αυτή η Mercedes-AMG έχει άμεση σχέση με τον Roger Federer

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ελβετός Roger Federer είναι από τους μεγαλύτερους αθλητές του τένις και πρόσφατα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση έχοντας στο ενεργητικό του 20 νίκες Grand Slam.

O Federer, ο οποίος είναι γνωστός και για τη φιλανθρωπική του δράση, είναι εδώ και χρόνια πρεσβευτής της Mercedes. Έτσι λόγω αυτής της σχέσης του με τη γερμανική εταιρεία μετείχε ενεργά στο σχεδιασμό μιας σπέσιαλ AMG GT 63 S E.

Η οποία φυσικά φέρει την υπογραφή του και ξεχωρίζει με το χτυπητό κίτρινο χρώμα της -η απόχρωση ονομάζεται Electric Beam- που παραπέμπει άμεσα σε μπαλάκι του τένις.

Η ΑMG GT 63 S E του… Federer θα πουληθεί σε δημοπρασία στα τέλη Νοεμβρίου και αναμένεται να πιάσεις από 200 έως 250.000 ευρώ που θα διατεθούν για ένα φιλανθρωπικό έργο που έχει σχέση με το τένις στο Λονδίνο.

Ο Roger Federer πάντως δεν έχει επέμβει στο plug-in υβριδικό σύστημα πρόωσης του αυτοκινήτου που επιμελήθηκε. Το οποίο εξακολουθεί να αποδίδει 831 ίππους, να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ ώρα σε μόλις 2,9 δεύτερα και να φτάνει τα 316 χλμ./ ώρα.

Ταυτόχρονα μπορεί να κινηθεί και καθαρά ηλεκτρικά για έως και 12 χιλιόμετρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό