23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτή η φούστα έχει γίνει η νέα εμμονή των fashion lovers

Ειδήσεις Ελλάδα

H Victoria Beckham έδωσε το παράδειγμα και οι υπόλοιπες, φυσικά, θα ακολουθήσουμε τη νέα τάση στις φούστες του χειμώνα.

Το 2022 μπορεί να ανακηρυχθεί και ως η σεζόν της φούστας. Ακόμη και οι πιο δύσπιστες, φέτος, βρήκαν το δικό τους αγαπημένο item ανάμεσα στις τάσεις της σεζόν. Ξεκινήσαμε με τα micro minis, που σίγουρα απογειώθηκαν στα statement mini του οίκου Miu Miu, συνεχίσαμε με τις maxi Y2K inspired φούστες σε cargo style και είδαμε τα πιο υπέροχα prints και χρώματα στις midi skirts της σεζόν. Βέβαια, ο απόλυτος πρωταγωνιστής μέχρι στιγμής υπήρξε η πλισέ, κοντή φούστα σε άλφα γραμμή, που μας θύμισε τη στολή που φορούσαμε στο σχολείο και έγινε το βασικό κομμάτι του preppy look. Αυτά είναι που ξέραμε μέχρι τώρα.

Καθώς, όμως, η μόδα σαν ένας ζωντανός οργανισμός εξελίσσεται διαρκώς, η μία τάση προλαβαίνει την άλλη και μας κάνει να μην χάνουμε ποτέ τη δημιουργικότητα και το εδνιαφέρον μας για τα νέα πράγματα. Η Victoria Beckham ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα style icons, ήδη πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μόδα, δημιουργώντας το δικό της ομώνυμο brand. Η ίδια έχει δημιουργήσει έναν οίκο με πολύ συγκεκριμένη ταυτότητα, που ξεχωρίζει για τα minimal, θηλυκά σχέδια του, τα οποία στην πλειοψηφία τους γίνονται αμέσως sold out. Φυσικά, η πρώτη που τα παρουσιάζει και τα φοράει με το δικό της μοναδικό τρόπο είναι η Victoria Beckham. Σε αυτή είδαμε και τη νέα εμμονή των fashion lovers, τη slit skirt.

https://www.instagram.com/p/Cl4IhpUIzCe

Η θεά Tilda Swinton και ο οίκος Gucci παρουσιάζουν τα κορυφαία κοστούμια του Pier Paolo Pasolini

Slit skirt: Η sexy εκδοχή της φούστας που θα μας απασχολήσει αυτό το χειμώνα.

Η slit skirt είναι η φούστα αυτή, που όπως λέει και το όνομα της, έχει σκίσιμο. Είτε στο πλαί, είτε μπροστά, το σκίσιμο σε μία φούστα προσφέρει άνεση και ένα effortless sexiness μόνο μέσα από το fit της. Η Victoria Beckham προτίμησε μία slit skirt σε πλισέ σχέδιο και υπέροχο camel χρώμα, που συνδύασε με ένα εφαρμοστό, turtleneck top και ένα ζευγάρι pointe, sling back γόβες σε κόκκινο tweed. Εσύ μπορείς να επιλέξεις μία slit skirt σε ίσια γραμμή, σε denim ύφασμα ή δέρμα, αλλά και σε κάποιο ιδιαίτερο print, οπως το καρό. Οι fashion insiders την έχουν ανακαλύψει ήδη, εσύ;



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό