20 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Αυτή είναι η Pagani Utopia Roadster των 3,1 εκατ. ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

H Pagani Utopia Roadster έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα του μοντέλου, αποτελώντας ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό και καλλίγραμμο όχημα.

 Με τιμή 3,1 εκατ. ευρώ, η Pagani θα παράγει μόνο 130 μονάδες αυτού του αποκλειστικού μοντέλου.

Το Roadster διαθέτει αφαιρούμενη σκληρή οροφή και μαλακή οροφή, με την τελευταία να αποθηκεύεται σε μια βαλίτσα πίσω από τα καθίσματα.

Αντικατοπτρίζοντας τη σχεδίαση του κουπέ, το Roadster καταφέρνει να διατηρεί το βάρος του απαράλλαχτο, στα μόλις 1.280 κιλά.

Το hypercar διαθέτει έναν twin-turbo V12 κινητήρα 6,0 λίτρων που προέρχεται από την AMG και αποδίδει 865 ίππους και 1.100 Nm ροπής.

Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός επτατάχυτου κιβωτίου Xtrac, το οποίο διατίθεται σε χειροκίνητη και αυτόματη έκδοση, με ένα ηλεκτρονικό διαφορικό να βοηθά στην σπορ οδήγηση.

Το όχημα περιλαμβάνει επίσης ενεργή ανάρτηση και τεχνολογία Pirelli Cyber Tyre, μία νέα διάταξη όπου τα ελαστικά «επικοινωνούν» με τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας του αυτοκινήτου και ανάλογα προσαρμόζουν την λειτουργία τους.

Στο εσωτερικό, το Roadster διαθέτει πολυτελείς πινελιές, όπως βαλίτσες με δερμάτινη επένδυση, επανασχεδιασμένο κλειδί και πατάκια δαπέδου που θυμίζει πολυτελές σκάφος.

Οι σχεδιαστές της Pagani φρόντισαν ώστε το εσωτερικό του Roadster να διατηρεί την χλιδή του κουπέ, με φινιρίσματα από ανθρακονήματα και αλουμίνιο σε όλο το εσωτερικό.

Η Utopia Roadster θα κάνει το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Monterey, προσφέροντας ένα μείγμα επιδόσεων και αποκλειστικότητας για τους φανατικούς των δημιουργιών του Horacio Pagani.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό