21.9 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτή είναι η 11άδα του Μεντιλίμπαρ απέναντι στον Ατρόμητο, στην κορυφή ο Κωστούλας []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο (29/9, 18:00 – COSMOTE SPORT 1HD) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει επιλέξει τους έντεκα εκλεκτούς παίκτες που θα ξεκινήσουν στην εν λόγω αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Μουζακίτης, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Βέλντε, Κωστούλας.

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός – Για το… μπαμ ο Ατρόμητος

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη κόντρα στην Λυών στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League (2-0). Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και την ήττα από τον Άρη στο πρωτάθλημα. Εκτός από τα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα είναι οι Λορέντζο Πιρόλα και Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο Ατρόμητος, θα τα παίξει όλα για… όλα απέναντι στον Ολυμπιακό, για να κάνει την «έκπληξη» και να πάρει ένα θετικό αποτελέσμα στο Φάληρο. Την προηγούμενη αγωνιστική το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε με 4-2 της Λαμίας στην έδρα του. Επίσης, οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεσοβδόμαδα κόντρα στον Λεβαδειακό (2-1).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό