16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η πολυσυζητημένη σειρά του Netflix

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι πραγματικά συμβαίνει με τους αποκαμωμένους σούπερ ήρωες της νέας σειράς

Είναι το νέο μεγάλο στοίχημα του Netflix και μια από τις πλέον συζητημένες σειρές των τελευταίων ημερών, καθώς φιλοδοξεί να ξεκινήσει ένα νέο superhero franchise.

Με όχημα το χάσμα γενεών και σε πρώτο πλάνο ένα μεγάλο ερώτημα, αν πρέπει οι σούπερ ήρωες να σκοτώνουν τους κακούς, το Jupiter’s Legacy στοχεύει στον ουρανό.

Και την ίδια ώρα θέλει να κάνει τους Τζος Ντιαμέλ και Λέσλι Μπιμπ να δείχνουν γέροι!

Η σειρά παρακολουθεί την οικογένεια του superhero Utopian (Τζος Ντιαμέλ), του δυνατότερου υπερήρωα της Γης και μέγα υπερασπιστή της εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Στο πλευρό του και η σύζυγός του Lady Liberty (Λέσλι Μπιμπ), που συναπαρτίζουν την ομάδα Union of Justice.

Μόνο που το superhero ζευγάρι έχει και δύο παιδιά, τα οποία έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τις σούπερ δυνάμεις τους από μικρά. Ο Utopian προσπαθεί να τους διδάξει ότι δεν χρησιμοποιούμε τις ειδικές ικανότητές μας για να βλάψουμε κάποιον, παρά μόνο για να σώσουμε κόσμο.

«Οι κακοί είναι επίσης άνθρωποι», εξηγεί συνεχώς στα παιδιά του.

Η σειρά ξεκινά με το ζευγάρι δυνατό μεν, αλλά κάπως γερασμένο. Ο γιος τους Μπράντον και η κόρη τους Κλόι θα αμφισβητήσουν ωστόσο τις ηθικές αρχές των γονέων τους, γεγονός που θα κάνει τους αξιοσέβαστους σούπερ ήρωες να αναρωτηθούν για το κατά πόσο έτοιμα είναι τα νιάτα να πάρουν τη σκυτάλη.

Οι δημιουργοί της σειράς προσάρμοσαν για το γυαλί τη σειρά κόμικ των Μαρκ Μίλαρ και Φρανκ Κουάιετλι, έχοντας στα χέρια τους ένα πολύ καλό πρωτογενές υλικό.

Το πρώτο επεισόδιο δεν εξηγεί πολλά είναι η αλήθεια, αφήνοντάς σε αρκετές φορές σε αμηχανία, η σειρά βρίσκει ωστόσο τον ρυθμό της κατόπιν, μέσα στα συνεχή flashbacks και τα χωροχρονικά παιχνίδια.

Η σειρά είναι πολύ φιλόδοξη, θέλει να εγκαθιδρύσει ένα νέο σύμπαν υπερηρώων και να μιλήσει ταυτοχρόνως και για πολλά πράγματα που δεν εντάσσονται συνήθως στα χρονικά των superheroes.

Προσθέστε εδώ τα φανταστικά κοστούμια και την ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και έχετε ένα νέο saga που θέλει να κοιτάξει στα μάτια τη Marvel και την DC.

Να τη δει κανείς ή να μην τη δει; Να τη δει, όχι μόνο για όσα υπόσχεται, αλλά και για όσα προλαβαίνει να πει στα 8 επεισόδια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό