19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η νέα Ferrari Roma Spider

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχοντας ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία και αναγνώριση ως μία από τις πιο όμορφες Ferrari των τελευταίων ετών, η Roma απέκτησε και την αναμενόμενη ανοιχτή έκδοσή της.
Η Roma Spider αποτελεί και μία επιστροφή της ιταλικής μάρκας στις υφασμάτινες οροφές. Στην περίπτωση της Roma Spider είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας υλικά και μπορεί να αναδιπλώνεται σε μόλις 13,5 δευτερόλεπτα και μέχρι την ταχύτητα των 60 χλμ./ώρα.

Η οροφή αυτή αποθηκεύεται σε έναν ειδικό χώρο στο πίσω μέρος χωρίς να “κλέβει” σημαντικό χώρο από το ούτως ή άλλως μικρό πορτ-μπαγκάζ της Roma.

Οι αλλαγές στο αμάξωμα είναι περιορισμένες και εντοπίζονται κυρίως στο πίσω μέρος, με ένα διαφορετικής σχεδίασης πίσω παράθυρο και μία ειδική κατασκευή για την εκτροπή του αέρα ώστε να μειωθούν οι στροβιλισμοί στους επιβάτες.

Το σαλόνι παραμένει ένα από τα highlights του αυτοκινήτου, με την ιδιαίτερη σχεδίαση, το πλούσιο ψηφιακό πακέτο με τρεις οθόνες, και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Παραμένει επίσης και σε αυτή την έκδοση μία 2+2 κατασκευή, έστω και αν οι πίσω χώροι είναι μάλλον υποτυπώδεις.

Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος V8 turbo των 3,9 λίτρων, με 620 ίππους και ροπή 760 Νm. H κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου DCT 8 σχέσεων.
Οι επιδόσεις παρά το αυξημένο κατά 84 κιλά βάρος είναι ίδιες με την κλειστή έκδοση με το 0-100 χλμ/ώρα να επιτυγχάνονται σε 3,4 δευτερόλεπτα και τελική 320 χλμ/ώρα.

Η νέα Ferrari Roma Spider θα είναι διαθέσιμη μέσα στο καλοκαίρι, με την τιμή της να είναι περίπου 10% πιο πάνω από την κλειστή έκδοση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό