24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για Conference League – Μέσα ο Σπόραρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Ντιέγκο Αλόνσο αποφάσισε ποιους παίκτες θα έχει μαζί του στο «ταξίδι» του league phase στο Conference League, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να ανακοινώνει την ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας του, στην οποία βρίσκεται κανονικά ο Άντραζ Σπόραρ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία σπουδαία εμφάνιση στα play offs της διοργάνωσης κόντρα στη Λανς στον δεύτερο αγώνα και με 2-0 κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ από το ματς της Γαλλίας (2-1). Οι «πράσινοι» θέλουν να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση και ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο με την απόκτηση του Ουναχί στη μεσαία γραμμή.

Φυσικά ο Μαροκινός που ήρθε δανεικός από τη Μαρσέιγ, είναι μέσα στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για το Conference League, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Άντραζ Σπόραρ, για τον οποίο υπήρχαν δημοσιεύματα για πιθανή μεταγραφή στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Αναλυτικά η λίστα του Παναθηναϊκού

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, ΛίλοΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ίνγκασον, Σένκεφελντ, Αράο, Μαξ, ΜλαντένοβιτςΜΕΣΟΙ: Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Ουναχί, Μαντσίνι, Πελίστρι, ΜπακασέταςΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τετέ, Τζούριτσιτς, Σπόραρ, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:03/10 Μπόρατς – Παναθηναϊκός (22:00)24/10 Παναθηναϊκός – Τσέλσι (19:45)07/11 Τζουργκάρντεν – Παναθηναϊκός (22:00)28/11 Παναθηναϊκός – Ελσίνκι (19:45)12/12 Νιου Σεντς – Παναθηναϊκός (22:00)19/12 Παναθηναϊκός – Ντινάμο Μινσκ (22:00)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό