22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτή είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε στην Κρήτη – 13η γυναικοκτονία στη χώρα από τις αρχές του χρόνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών, ήταν η 48χρονη Νεκταρία με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου, που φέρεται να δολοφονήθηκε σήμερα στην Ιεράπετρα από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Μια ακόμη γυναικοκτονία που σοκάρει το πανελλήνιο, η 13η στη χώρα μας, από την αρχή του έτους.

Η αδικοχαμένη Νεκταρία πήγαινε να πιάσει δουλειά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια όταν δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση. Προσπάθησε να τον αποφύγει αλλά ήταν αδύνατον. Παρασύρθηκε αρχικά από το μηχανάκι που οδηγούσε και όταν σηκώθηκε εγκλωβίστηκε στις σκάλες και δέχτηκε 8 μαχαιριές. Η 48χρονη έπεσε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Γυναικοκτονία Κρήτη: Απειλεί να πέσει από βράχο o 54χρονος – Μαρτυρία σοκ για το έγκλημα- ΒΙΝΤΕΟ

Η υπεύθυνη στα ενοικιαζόμενα δωμάτια μιλάει στο newsit.gr και περιγράφει τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μπροστά της. Τονίζει πως ο φερόμενος ως δολοφόνος είχε απειλήσει το θύμα του, πριν από δύο ημέρες, αλλά η γυναίκα έμεινε απροστάτευτη. Μας λέει χαρακτηριστικά: «Την είχε απειλήσει πριν δύο ημέρες και την παρακολουθούσε. Δεν έμενε στα δωμάτια μας η 48χρονη αλλά είχε έρθει εδώ για να πιάσει δουλειά για την επόμενη σεζόν. Σήμερα είχε έρθει για να κάνει το δεύτερο δοκιμαστικό.»

Αμέσως μετά η υπεύθυνη φέρνει στο μυαλό της, τα όσα είδε το πρωί: «Γύρω στις επτά και μισή η κοπέλα κατέβηκε από το αυτοκίνητο της στο πάρκινγκ. Τότε έφτασε και ο πρώην σύζυγος της όπου έφτασε με τη μηχανή του. Τη χτύπησε με τη μηχανή του. Η γυναίκα σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει προκειμένου να γλιτώσει. Ο πρώην σύζυγός της, την κυνηγούσε. Η κοπέλα πήγε από τις σκάλες μπας και γλιτώσει. Την πέτυχε στις σκάλες και τη σκότωσε.Η μητέρα μου βγήκε έξω, ενώ μιλούσε ήδη με την αστυνομία και ενημέρωνε για το περιστατικό, καθώς βλέπαμε όλα όσα εξελίσσονταν από τις κάμερες. Ρώτησε το δράστη που είναι η Νεκταρία και τι της έκανε και αυτός της απάντησε ότι είχανε προηγούμενα. Πήγε να φύγει με τη μηχανή του, αλλά δεν έπαιρνε μπροστά. Τότε μια γειτόνισσα μας είπε ότι έφυγε με τα πόδια και κατευθύνθηκε προς τον γκρεμό. Από εκεί απειλεί ότι θα πέσει στον γκρεμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό