21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η απίστευτη μοτοσικλέτα της Aston Martin

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά την παρουσίαση της αγωνιστικής μοτοσικλέτας AMB 001, η Aston Martin επιστρέφει με την έκδοση Pro, η οποία παρουσιάζεται στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο.
Η AMB 001 Pro σχεδιάστηκε από την Aston Martin και τα μηχανικά της μέρη από την Brough Superior, που είναι υπεύθυνη και για το τελικό προϊόν.

Το νέο μοντέλο διατηρεί τις πολύ επιθετικές γραμμές της πρώτης έκδοσης, αλλά έχει περισσότερα αεροδυναμικά βοηθήματα τα οποία βελτιώνουν την κάθετη δύναμη και την ψύξη.
Ένα ακόμα νέο είναι η αγωνιστική εμφάνιση με το κλασικό χρώμα της Aston Martin με προσθήκες carbon fiber και βαμμένο μαύρο τον κινητήρα και της αναρτήσεις.

Αυτή είναι και η μοναδική επιλογή που υπάρχει για την συγκεκριμένη μοτοσικλέτα, η οποία μάλιστα έχει και το πανάλαφρο σήμα της εταιρίας που υπάρχει στην Valkyrie.
O δικύλινδρος κινητήρας των 997 κ.εκ. είναι αισθητά βελτιωμένος και αποδίδει 228 ίππους. Με βάρος μόλις στα 175 κιλά, έχει αναλογία κιλών ανά ίππο στο 1,28, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι απίστευτα γρήγορη.

Θα παραχθεί σε 88 κομμάτια, όλα στο χέρι στην έδρα της Brough Superior στην Τουλούζη στην Γαλλία. Η εταιρία παίρνει ήδη παραγγελίες για τις αρχές του 2023, με την τιμή της να είναι σίγουρα αρκετά πιο πάνω από τα 120.000 ευρώ που κόστιζε η πρώτη και πιο απλή έκδοση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό