24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτές οι συνθέσεις του Λεβαδειακού και της Athens Kallithea για την πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λεβαδειακός επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία μετά από έναν χρόνο απουσίας, ενώ η Athens Kallithea, έπειτα από 18 έτη (19:00, NovaSports2HD). Οι δύο ομάδες πήραν την άνοδο στην Super League την περσινή σεζόν και είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα για την παραμονή. Αυτές είναι οι ενδεκάδες των δύο ομάδων για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα της Βοιωτίας, θα ξεκινήσει με τον Γκροφ κάτω από την εστία και τους Παπαδόπουλος, Μορέιρα, Τσάπρα και Βήχο στην τετράδα της άμυνας. Στη συνέχεια, Ο Μεχία με τον Κωστή και τον Λαμαράνα, επιλέχθηκαν από τον Νίκο Παπαδόπουλο για τον νευραλγικό χώρο του κέντρου, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα είναι οι Όζμπολντ και Κάσσος στα «φτερά», έχοντας μοναδικό προωθημένο τον Πεντρόσο για τον Λεβαδειακό. 

Ο Μάσιμο Ντονάτι, επέλεξε τον Μπαραγκάν για τα γκολπόστ της Athens Kallithea. Ο έμπειρος κίπερ θα έχει μπροστά του τον Πασαλίδη και τον Μεχίας στα άκρα, ενώ στα στόπερ επιλέχθηκαν από τον Ιταλό τεχνικό οι Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοκ και Σοϊρί. Στα χαφ, θα παίξουν οι Μερκάτι, Ντιμπά, Μουτίνιο και Μανθάτης. Ο Όλντρικς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων:Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Παπαδόπουλος, Μορέιρα, Τσάπρας, Βήχος, Λαμαράνα, Κωστή, Μεχία, Όζμπολντ, Κάσσος, Πεντρόσο. Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγάν, Πασαλίδης, Ισιμάτ-Μιρίν, Σοϊρί, Μότοκ, Μεχίας, Μανθάτης, Ντιμπά, Μερκάτι, Μουτίνιο, Όλντρικς. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό