22.3 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτές οι εκλογές θα κρίνουν το μέλλον του ΠΑΣΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Για ένα «πολύ ενδιαφέρον, χρήσιμο και δημιουργικό debate» έκανε λόγο η Νάντια Γιαννακοπούλου, προσερχόμενη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Όπως υποστήριξε η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, «θα μπορέσουμε όλοι οι υποψήφιοι να παρουσιάσουμε τις ιδέες μας, τις θέσεις μας και οι Έλληνες πολίτες που το παρακολουθούν να μπορέσουν να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα και να πάρουν την απόφασή τους για το ποιος θα πρέπει να είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή στις 6 του Οκτώβρη».

«Είναι σημαντικό ποιος θα εκλεγεί και τι θα δώσει τη νέα ορμή»

Η κ. Γιαννακοπούλου σημείωσε ότι η δική της θέση ήταν να είχαν γίνει περισσότερα debate, «όμως δεν πειράζει, προχωράμε έστω και με αυτό. Και αυτό που λέω είναι ότι από αυτές τις εκλογές θα κριθεί το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό μέσα στις συνθήκες όλης αυτής της πολιτικής ρευστότητας, η οποία υπάρχει με τη μεγάλη αποδοκιμασία, την ηχηρή αποδοκιμασία που υπάρχει στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη και βεβαίως με την αποσύνθεση που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ναι, τα βλέμματα των Ελλήνων πολιτών πέφτουν πάνω στο ΠΑΣΟΚ και έχουν απαίτηση», πρόσθεσε.

«Γι ‘ αυτό λοιπόν είναι τόσο σημαντικό το ποιος θα είναι, ποιος θα εκλεγεί και τι θα δώσει τη νέα ορμή, τη νέα αρχή μπορεί να δώσει στο ΠΑΣΟΚ, πιάνοντας ξανά το νήμα με την ελληνική κοινωνία και εκφράζοντας τις ανάγκες και τα συμφέροντά της», τόνισε.

Τέλος, η κ. Γιαννακοπούλου κάλεσε τους προοδευτικούς πολίτες, «όλους όσους ξανά κοιτούν προς το ΠΑΣΟΚ. Όλους όσους αισθάνονται πολιτικά άστεγοι και έχουν απαίτηση από αυτό το χώρο να συμμετέχουν μαζικά στις κάλπες της 6ης του Οκτώβρη, να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους, να σπάσουν τους μηχανισμούς. Και ναι, είμαι σίγουρη ότι οι κάλπες της 6ης του Οκτώβρη θα κρύβουν εκπλήξεις».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό