35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Αυτές είναι οι 2 συνήθειες που απεχθάνεται κάθε ζώδιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ποιες συνήθειες μπορεί να κριθούν αρκετά ανυπόφορες από κάθε ζώδιο ; Όλοι μας έχουμε τα «χούγια» και τις παραξενιές μας και υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που δεν μπορούμε εύκολα να τις δεχθούμε … Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα ανακαλύψουμε ποιες είναι οι δύο βασικές συνήθειες που απεχθάνεται κάθε ζώδιο

Κριός – Αναβλητικότητα και Αναποφασιστικότητα

Ο Κριός είναι το ζώδιο που διακρίνεται από το σθένος και την μαχητικότητά του. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς του είναι ταχύτατοι ενώ είναι ατρόμητος στις προκλήσεις της ζωής! Αυτό που τον εκνευρίζει απίστευτα είναι να παρατηρεί ότι υπάρχουν γύρω του που αναβάλουν διαρκώς για αύριο, αυτά που πρέπει να γίνουν τώρα, που βρίσκουν μόνιμα δικαιολογία γιατί φοβούνται να πάρουν την πρωτοβουλία για να προχωρήσουν άμεσα σε αυτά που χρειάζεται να κάνουν πράξη! Ένας Κριός απεχθάνεται ιδιαίτερα και την αναποφασιστικότητα των ανθρώπων, ίσως γιατί ο ίδιος ποτέ δεν έχει «τρενάρει» τον χρόνο για να σκεφτεί και να κάνει την επιλογή του!

Ταύρος – Αγένεια και έλλειψη καλαισθησίας

Ο Ταύρος είναι ένας φιλήσυχος άνθρωπος, με καλό γούστο σε όλους τους τομείς αλλά και με τους δικούς του αργούς ρυθμούς στην καθημερινότητά του! Απεχθάνεται τους ανθρώπους που λειτουργούν με αγένεια, με απρέπεια, που προσβάλουν, πιέζουν ή και βιάζονται εδώ και τώρα να γίνουν τα πράγματα στους χρόνους τους! Θα αντιπαθήσει τον άνθρωπο που χρησιμοποιεί υβρεολόγιο στην καθημερινότητά του, ή ακόμα και κάποιον που είναι μόνιμα στην «τσίτα» και τη νευρικότητα! Κάτι ακόμα που δεν μπορεί να δεχθεί ένας Ταύρος, είναι την έλλειψη γούστου και καλαισθησίας, είτε στο παρουσιαστικό ενός ανθρώπου είτε ακόμα και σε έναν χώρο που επισκέπτεται!

Δίδυμοι – Στενόμυαλες ιδέες και την Αναμονή

Ο Δίδυμος είναι ο επικοινωνιακός εκπρόσωπος του ζωδιακού, ο «παντογνώστης» αλλά και φιλομαθής άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε συνθήκη και πολλές φορές ξεχωρίζει με την ευστροφία αλλά και την κυκλοθυμία του! Απεχθάνεται την συνήθεια κάποιων ανθρώπων να έχουν περιοριστικές πεποιθήσεις, να μην θέλουν να ακούσουν μία άλλη άποψη, που δεν δέχονται κουβέντα γιατί θεωρούν ότι αυτοί έχουν δίκιο… που λειτουργούν στενόμυαλα και οπισθοδρομικά! Κάτι επίσης που απεχθάνεται ένας δίδυμος είναι να τον βάζεις στην αναμονή να περιμένει τηλεφώνημά σου, απάντησή σου, ή κάτι σημαντικό που του έχεις τάξει … είναι γνωστό ότι ο Δίδυμος είναι ανυπόμονος!

Καρκίνος – Την κτητικότητα και την προσβολή

Τρυφερός, συμπονετικός αλλά και … παρεξηγιάρης ο αγαπημένος μας Καρκίνος, ένα ζώδιο με πλούσιο συναισθηματισμό αλλά και φιλευσπλαχνία. Τι είναι αυτό που απεχθάνεται και δεν μπορεί ως συνήθεια;; Την σκληρή κριτική, τους ανθρώπους που σε κολλούν στον τοίχο και σε «δικάζουν», προσπαθώντας να σου υποδείξουν το σωστό. Ο Καρκίνος είναι αρκετά ευαίσθητος στην κριτική, θίγεται και παρεξηγείται πολύ εύκολα, ακόμα και αν γνωρίζει ότι η κριτική που του γίνεται είναι για καλό του! Κάτι ακόμα που απεχθάνεται ένας Καρκίνος, είναι την προσβολή αλλά και την σκληρότητα, με λίγα λόγια απεχθάνεται την συνήθεια που έχουν μερικοί άνθρωποι να πληγώνουν τους άλλους, με σκοπό να επιβεβαιωθούν.

Λέων – Αδιαφορία και την έλλειψη αναγνώρισης της αξίας του

Ο μεγαλόκαρδος, περήφανος και γενναιόδωρος εκπρόσωπος του ζωδιακού ο Λέοντας απεχθάνεται πολλά πράγματα στους άλλους και στις συνήθειες του, αυτό όμως που τον εκνευρίζει αρκετά είναι να αδιαφορεί κάποιος για τον ίδιο, να μην αναγνωρίζει την αξία του και να τον θίγει ή να τον προσβάλει ως προσωπικότητα! Νιώθει ότι τσακίζεται ο εγωισμός του όταν βιώνει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Μία ακόμα συνήθεια που δεν μπορεί να δεχθεί εύκολα ένας Λέοντας, είναι την τσιγκουνιά και την μιζέρια … ίσως γιατί ο ίδιος είναι αρκετά large σε όλα του!

Παρθένος – Αταξία και Ασυνέπεια

Ο υπεραναλυτικός λάτρης της λεπτομέρειας ο Παρθένος, είναι το ζώδιο της υπηρεσίας όπου στην ζωή του λειτουργεί με τάξη, πρόγραμμα και οργάνωση. Αυτό που απεχθάνεται λοιπόν είναι όταν υπάρχει γύρω του η αταξία, η ακαταστασία αλλά και η προχειρότητα. Δεν μπορεί εύκολα να συμβαδίσει με ανθρώπους που δεν τηρούν πρόγραμμα, που λειτουργούν άτσαλα στην καθημερινότητά τους, ή που είναι ασυνεπείς στα λεγόμενά τους ή ακόμα και στα ραντεβού τους. Ίσως γιατί αυτός έχει μάθει πάντα να είναι τύπος και υπογραμμός και το ίδιο περιμένει και από τους άλλους!

Ζυγός – Νευρικότητα και Πίεση

Ο ειρηνικός και δίκαιος Ζυγός θέλει να έχει πάντα το κεφάλι του ήσυχο και δεν μπορεί εύκολα να ανταπεξέλθει κάτω από συνθήκες έντασης και πίεσης. Είναι το ζώδιο που αποφεύγει τις συγκρούσεις, θέλει να τα έχει καλά με όλους έτσι λοιπόν απεχθάνεται ιδιαίτερα την συνήθεια κάποιων ανθρώπων να λειτουργούν με νευρικότητα στο κάθε τι , να φωνάζουν δίχως λόγο ή και να επιδιώκουν τον καβγά απλά και μόνο για να εκτονωθούν! Ο Ζυγός επίσης, μισεί και την συνήθεια κάποιων ανθρώπων να προσπαθούν εδώ και τώρα με πίεση, να πάρουν αυτό που θέλουν ή να ακούσουν αυτό που θέλουν!

Σκορπιός – Την Ψευτιά και την Αδιακρισία

Ο Σκορπιός είναι ο καχύποπτος και επιφυλακτικός εκπρόσωπος του ζωδιακού όπου φυλάει πάντα τα «νώτα» του προκειμένου να μην την «πατήσει» ή να μην τον ξεγελάσουν. Απεχθάνεται την συνήθεια κάποιων ανθρώπων να λειτουργούν με ψευτιά, υπεκφυγή, δικαιολογία και να προσπαθούν να σε πείσουν ότι λένε αλήθεια, ενώ κατά βάθος μέσα τους γνωρίζουν ότι ψεύδονται. Μία ακόμα συνήθεια που δεν μπορεί να δεχθεί από τους άλλους ένας Σκορπιός είναι την αδιακρισία … Αν του ψάξεις τα προσωπικά του αντικείμενα ή αν θελήσεις να διεισδύσεις στα προσωπικά του δεδομένα είναι βέβαιο ότι θα σε κάνει πέρα!

Τοξότης – Τις ευθύνες και την έλλειψη χιούμορ

Ο Τοξότης αγαπά πολύ την ελευθερία του, έτσι λοιπόν απεχθάνεται τις συνήθειες εκείνες που του στερούν την αυτονομία του, την ελευθερία δράσης και τον αναγκάζουν να λειτουργήσει με τα «πρέπει» της λογικής! Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Τοξότης νιώθει εγκλωβισμένος και αρκετά ανεπαρκή την καθημερινότητά του! Μία ακόμα συνήθεια κάποιων ανθρώπων που τον ενοχλεί ιδιαίτερα, είναι η τάση να τα παίρνουν όλα πολύ προσωπικά, να θίγονται και να χάνουν το χιούμορ τους. Ο αισιόδοξος Τοξότης θέλει πάντα να βλέπει την θετική πλευρά κάθε κατάστασης, ενώ το χιούμορ είναι μέρος της καθημερινότητάς του.

Αιγόκερως – Ανευθυνότητα και Κουτσομπολιό

Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος της λογικής, όπου ακολουθεί πάντα την τάξη, το πρόγραμμα και φροντίζει να έχει μία συγκροτημένη αλλά και «καθωσπρέπει» ζωή, χωρίς να δίνει δικαιώματα στους γύρω του! Δεν μπορεί εύκολα να συνυπάρξει με ανθρώπους που λειτουργούν επιπόλαια, ανεύθυνα, που δεν έχουν όρια στην συμπεριφορά τους αλλά και στην ζωή τους γενικότερα. Απεχθάνεται τις προχειρότητες και την ανευθυνότητα και φροντίζει να διατηρεί αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που λειτουργούν με αυτό τον τρόπο! Μία ακόμα συνήθεια που απεχθάνεται ο Αιγόκερως είναι το … κουτσομπολιό. Θα τον δεις να απομακρύνεται από τα «πηγαδάκια» συζητήσεων «σχολιασμού» ενώ πάντα έχει το φόβο και την ανησυχία μήπως κάποιος τον διαβάλει!

Υδροχόος – Τον Περιορισμό και την Συναισθηματική υπερβολή

Ο ανεξάρτητος, φιλελεύθερος και προοδευτικός Υδροχόος, δεν μπορεί να λειτουργήσει με περιορισμούς, κανόνες και … τελεσίδικα. Αντιδραστικός από την φύση του, θα πάει κόντρα στο κύμα στους ανθρώπους που έχουν την συνήθεια να λειτουργούν αποφασίζοντας και διατάζοντας. Μία ακόμα συνήθεια που δεν μπορεί να διαχειριστεί είναι την υπερβολική συναισθηματική εκφραστικότητα. Ο Υδροχόος είναι κάπως «στεγνός» συναισθηματικά και νιώθει να «πνίγεται» όταν οι άνθρωποι γύρω του γίνονται ιδιαίτερα εκδηλωτικοί συναισθηματικά, είτε δείχνουν υπερβολική οικειότητα.

Ιχθύς – Τον Προγραμματισμό και τις Ευθύνες

Είναι βέβαιο ότι ένας Ιχθύς δεν μπορεί να λειτουργήσει με τάξη, πρόγραμμα και με … κανόνες. Είναι ονειροπόλος από την φύση του, έχει τους δικούς του αργούς ρυθμούς και είναι συνήθως αναβλητικός σε ότι τον βγάζει από την βολή του και τον πιέζει. Η συνήθεια λοιπόν που απεχθάνεται, είναι να προσπαθήσεις να τον φορτώσεις με πολλές ευθύνες ή και να του επιβάλεις να λειτουργήσει προγραμματισμένα στην καθημερινότητά του! Ακόμα και αν δεν θέλει να σε κακοκαρδίσει, είναι βέβαιο ότι θα είναι ασυνεπής σε αυτά που θα του ορίσεις, αλλά …. Θα την κάνει και «γυριστή» γιατί θα πιεστεί!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό