16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αυτές είναι οι έξι ομάδες που κλείδωσαν τη θέση τους στα Play-offs

Ειδήσεις Ελλάδα

GAMES

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ
18.03.2023 | 12:17

NALCS
LCS

Η κανονική διάρκεια του Βορειοαμερικανικού πρωταθλήματος League of Legends έριξε την αυλαία της, με τη C9 να τερματίζει στη πρώτη θέση.

Με το πέρας της ογδόης εβδομάδας του LCS Spring split 2023 μάθαμε ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος στην διαδικασία των Play-offs για το βαρύτιμο τρόπαιο του Βορειοαμερικανικού πρωταθλήματος.

Η Cloud 9 του Blaber κατάφερε να κλείσει τη πρώτη θέση του LCS ύστερα από ένα tiebreaker παιχνίδι απέναντι στη FlyQuest του Vicla και του Prince. 100 Thieves, Counter Logic Gaming και Golden Guardians έδειξαν τρομερά στοιχεία μέσα στη σεζόν και μπόρεσαν εν τέλει να εξασφαλίσουν τη θέση τους στη συνέχεια της διοργάνωσης, αφήνοντας έξω τη TSM και τη Team Liquid, οι οποίες δεν στάθηκαν ανάλογες των προσδοκιών που είχαν χτίσει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα ζευγάρια των Playoffs στο LCS Spring split 2023:

Winner’s Bracket

Cloud 9 vs Counter Logic Gaming
100 Thieves vs FlyQuest

Loser’s Bracket

Ηττημένος πρώτου ματς – GG
Ηττημένος δεύτερου ματς – EG

Τα Play-offs του LCS Spring split 2023 θα ξεκινήσουν στις 23 Μαρτίου και θα κρίνουν το πρωταθλητή του Βορειοαμερικανικού πρωταθλήματος League of Legends αλλά και το ποιες δυο ομάδες θα συμμετέχουν στο MSI 2023 του Λονδίνου.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό