30.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Αυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν απίστευτα ρομαντικές στιγμές μέχρι και τις 11 Ιουλίου

Ειδήσεις Ελλάδα

«Στην αγάπη δεν υπάρχουν δρόμοι έτοιμοι, τους φτιάχνεις εσύ» Μενέλαος Λουντέμης

Με οδηγό την καρδιά κινούμαστε από τις 17 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου με την Αφροδίτη, τον πλανήτη που αντιπροσωπεύει τα χρήματα, τα αισθήματα, τον τρόπο που απολαμβάνουμε την ζωή και τις χαρές της να κινείται στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι η Σελήνη, δηλαδή τον Καρκίνο! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου μας δίνει μαθήματα αγάπης και έρχεται για να μεταδώσει περισσότερη τρυφερότητα και ζεστασιά στις σχέσεις. Έκδηλο όμως θα είναι και το αίσθημα της νοσταλγίας, γεγονός που θα φέρει αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού σε μία συμφιλίωση ή και σε μία ερωτική επανασύνδεση! Ας μάθουμε όμως περισσότερα για την Αφροδίτη από τον Καρκίνο και τις τάσεις που διαμορφώνονται…

Ποια είναι τα «δώρα» της Αφροδίτης από τον Καρκίνο έως και τις 11 Ιουλίου Θα αφιερώσουμε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάμε και στην οικογένεια Θα υπάρξει αναθέρμανση των οικογενειακών σχέσεων, επίλυση παρεξηγήσεων, ενώ σε αρκετούς θα γεννηθεί και η επιθυμία για δημιουργία οικογένειας. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλη για να κάνουμε μία ανανέωση στο χώρο μας (βελτίωση διακόσμησης, βάψιμο, αλλαγές στα έπιπλα) Ανοίγουμε το χώρο μας για ένα πάρτι, μία συνεστίαση, δεχόμαστε καλεσμένους και περνάμε μαζί τους όμορφο χρόνο! Στον αισθηματικό τομέα γινόμαστε πιο δοτικοί, αναπτύσσουμε την οικειότητα και φροντίζουμε περισσότερο τον άνθρωπο που έχουμε στην καρδιά μας. Δεν λείπει το ρομάντζο και η τρυφερότητα αλλά και οι κινήσεις εκείνες που θα φέρουν σταθεροποίηση σε μία σχέση! Αφοσιωνόμαστε πιο ουσιαστικά σε ότι αγαπάμε Απολαμβάνουμε καλό φαγητό Τα 4 Ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο στα αισθηματικά τους έως και τις 11 Ιουλίου

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου τα ζώδια που θα δουν τις πιο ζεστές, τρυφερές και ικανοποιητικές εξελίξεις στην αισθηματικής του ζωή είναι οι Καρκίνοι , οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς.

Καρκίνος: Αγαπητέ μου Καρκίνε, φιλοξενείς την Αφροδίτη έως και τις 11 Ιουλίου και ανανεώνεσαι σημαντικά τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Βελτιώνεται η διάθεσή σου, κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου, έλκεις σαν μαγνήτης αυτό που θέλεις πολύ και έχεις και τις ερωτικές σου κατακτήσεις. Στον αισθηματικό τομέα επιβεβαιώνεσαι με κάθε τρόπο ενώ είναι μία καλή ευκαιρία για σένα που είσαι ελεύθερος, για να φλερτάρεις και να ανοίξεις τις ευκαιρίες εκείνες για μία νέα σχέση! Οι στιγμές ψυχαγωγίας και καλοπέρασης θα είναι πολλές περισσότερες.

Αιγόκερως: Φίλε μου Αιγόκερε, η Αφροδίτη θα κινείται έως τις 11 Ιουλίου στον τομέα των σχέσεων σου, φέρνοντας ένα κλίμα ζεστασιάς, οικειότητας, συντροφικότητας στην καθημερινότητά σου! Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις με το σύντροφο, να επιβεβαιωθείς για τα συναισθήματά του και να κάνετε μαζί τις κινήσεις εκείνες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Είχες περάσει έναν χωρισμό και αναζητούσες την ευκαιρία να βρεθείς ξανά με τον άνθρωπό σου; Είναι πολύ πιθανό οι μέρες που ακολουθούν να φέρουν μία αισθηματική επανασύνδεση!

Ιχθύς: Βρίσκεσαι στην «χρυσή εποχή» για τα αισθηματικά σου έως και τις 11 Ιουλίου φίλε μου Ιχθύ! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ανοίγει όμορφες ευκαιρίες για να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή αλλά και για να έρθεις κοντά με τον άνθρωπο εκείνο που θα απολαύσεις πολύ τρυφερές, ζεστές, ρομαντικές στιγμές τώρα στο ξεκίνημα του καλοκαιριού! Οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές για την σταθεροποίηση μίας σχέσης (αν είσαι δεσμευμένος), αλλά και για να καταφέρεις να έλξεις κοντά σου το άτομο που θες και να περάσετε μαζί μοναδικές στιγμές.

Παρθένος: Φίλε μου Παρθένε, οι προσδοκίες σου εκπληρώνονται έως και τις 11 Ιουλίου όπου θα υπάρξουν πολλές ευχάριστες αλλαγές που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε κάτι που ήθελες εδώ και καιρό να συμβεί! Αν είσαι σε σχέση, ξεφεύγεις με το ταίρι σου από την ρουτίνα και αναβιώνετε τον έρωτά σας. Αν δεν έχεις σχέση, ο έρωτας μπορεί να προέλθει μέσα από κοινωνικά δίκτυα, γνωριμίες, είτε μπορεί κάποιο «φλερτ» του παρελθόντος που δεν είχε προχωρήσει, να εμφανιστεί εντελώς τυχαία και πάλι στην ζωή σου!

Θέλεις να μάθεις πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο το ζώδιο σου; Δες αναλυτικά στην παρουσίαση της Αθηνάς Βαγενά στο Action Σαββατοκύριακο >>

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό