18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυστραλία: Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης 54χρονου σε 13χρονη μέσα σε ασανσέρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνει την στιγμή που αστυνομικός στην Αυστραλία επιτίθεται σε 13χρονο κορίτσι προκειμένου να προβεί σε άσεμνες πράξεις, μέσα σε ανελκυστήρα του σιδηροδρομικού σταθμού στην Καμπραμάντα, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

A @NSWPolice employee has been found guilty after indecently assaulting a 13-year-old girl in a Cabramatta train station lift. In 7NEWS at 6, we’ll show the moment he was questioned by his colleagues at the police force and what happened when we caught up with him outside court. pic.twitter.com/6Cgc7OYHln

— 7NEWS Canberra (@7NewsCanberra) June 3, 2021

O 54χρονος Γκλεν Ρος, κρίθηκε ένοχος από τις αρχές της χώρας και απομακρύνθηκε από το αστυνομικό σώμα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την 1η Ιουλίου του 2019. Ο δράστης ήταν μάλιστα οικογενειακός φίλος της οικογένειας της 13χρονης και είχαν περάσει τη μέρα τους κάνοντας βόλτα στα αξιοθέατα της πόλης.

Όπως μαρτυρά το βίντεο ο 54χρονος ξεκίνησε να κυνηγά τη μικρή ήδη πριν μπουν στο ασανσέρ. Στις σκηνές που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ο 54χρονος εμφανίζεται να προσπαθεί να ακινητοποιήσει το κορίτσι μέσα στον ανελκυστήρα πιάνοντας την σφιχτά από τη μέση προτού το σώμα της γλιστρήσει στο έδαφος.

Το κοριτσάκι κατέθεσε αργότερα στο δικαστήριο ότι ο άνδρας της έσφιξε δύο φορές το στήθος καθώς προσπαθούσε να την “γραπώσει”, δήθεν για παιχνίδι.

Ακριβώς αυτή τη δικαιολογία, ότι επρόκειτο δηλαδή για παιχνίδι και πως το μόνο που ήθελε ήταν να της δώσει ένα φιλί στο μάγουλο, χρησιμοποίησε ο 54χρονος όταν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, η 13χρονη έχει ακόμα εφιάλτες και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την επίθεση.

: 7news



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό