33.6 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ατύχημα on air για τη Λιάνα Κανέλλη την ώρα που αποχωρούσε από το πάνελ του ΑΝΤ1

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη αγωνία επικράτησε για λίγα λεπτά μεταξύ των παρευρισκόμενων στο πάνελ του ANT1 για τις Ευρωεκλογές, όταν ακούστηκαν on air οι κραυγές της Λιάνας Κανέλλη, η οποία είχε ένα ατύχημα την ώρα που αποχωρούσε. 

Η βουλευτής του ΚΚΕ μόλις είχε ολοκληρώσει την παρουσία της στο πάνελ του καναλιού και είχε σηκωθεί για να φύγει, όταν ακούστηκαν κραυγές πόνου. Η Ελίζα Βόζενμπεργκ που είχε τον λόγο εκείνη τη στιγμή έμεινε εμβρόντητη, o Θωμάς Γεράκης σηκώθηκε αμέσως και έτρεξε προς το μέρος της Λιάνας Κανέλλη, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου ενημέρωσε ότι έγινε ένα ατύχημα. 

Ο παρουσιαστής σηκώθηκε άμεσα από τη θέση του προκειμένου να βοηθήσει τη Λιάνα Κανέλλη και στο πάνελ επικράτησε για λίγα λεπτά μεγάλη αγωνία. Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου επέστρεψε στη θέση του, ενημέρωσε ότι η βουλευτής του ΚΚΕ είχε ένα ατύχημα με το πόδι της και ότι όλοι ελπίζουν να είναι εντάξει.

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου ενημέρωσε ότι του έστειλε μήνυμα η Λιάνα Κανέλλη, η οποία τον ενημέρωσε ότι χτύπησε λίγο το γόνατό της, αλλά είναι καλά. Ο παρουσιαστής ευχήθηκε περαστικά και της έστειλε την αγάπη του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό