23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

‘Ατυχής και άδικη απόφαση ο ορισμός του ματς με την Μακάμπι πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΙΣΡΑΗΛ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
27.03.2023 | 16:45

BASKETBALLCL

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ θα πρέπει να αντιμετωπίσει Μακάμπι Τελ Αβίβ για το πρωτάθλημα και ΑΕΚ για το BCL μέσα σε 48 ώρες και τα βάζει με τη λίγκα του Ισραήλ για την εν λόγω απόφαση.

Μια οργισμένη ανακοίνωση κατά της ισραηλινής λίγκας εξέδωσε η Χάποελ Ιερουσαλήμ, μετά τον ορισμό του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ δύο ημέρες πριν από το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τη φάση των 8 του Basketball Champions League.

“Η διοίκηση του πρωταθλήματος πήρε μια ατυχή και άδικη απόφαση ότι ο αγώνας της Χάποελ Ιερουσαλήμ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα γίνει την Κυριακή 2 Απριλίου, λιγότερο από 48 ώρες πριν τον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ και όχι το βράδυ του Σαββάτου 1ης Απριλίου. Με αυτό το τρόπο πληγώνουν σφοδρά την προετοιμασία της ομάδας για ένα σημαντικό ευρωπαϊκό ματς.

ΜΠΑΣΚΕΤ

24 Μαρτίου 2023 14:30

Με αυτή την ατυχή απόφαση, η λίγκα αποφασίζει να ευνοήσει μια ομάδα (σσ. τη Μακάμπι) η οποία συμμετέχει σε μια κλειστή διοργάνωση (σσ. στην EuroLeague) και βλάπτει μία ομάδα, η οποία συμμετέχει σε μία διοργάνωση (σσ. το BCL) η οποία προάγει τα συμφέροντα και υποστηρίζει τα εγχώρια πρωταθλήματα.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν θα ανεχτεί αυτήν την ταπεινωτική διαστρέβλωση, η οποία θέτει σε κίνδυνο τις πιθανότητές της να προκριθεί στο Final Four του Champions League. Κατόπιν αυτού, υποβάλαμε αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης με την πεποίθηση και την ελπίδα ότι θα δει τα καλύτερα συμφέροντα του πρωταθλήματος και των καλύτερων ομάδων που παίζουν στην Ευρώπη”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό