22.5 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Ατομικό ο Αραούχο λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους, δύσκολα με Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
11.02.2022 | 15:09

Ο Σέρχιο Αραούχο
EUROKINISSI SPORTS

Συναγερμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (13/02, 19:30, Novasports Prime, LIVE με ηχητική περιγραφή από το SPORT24), καθώς ο Σέρχιο Αραούχο γυμνάστηκε ατομικά λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού, με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι να είναι πολύ δύσκολη.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (13/02, 19:30, Novasports Prime, LIVE με ηχητική περιγραφή από το SPORT24), καθώς στη σημερινή προπόνηση ο Σέρχιο Αραούχο έκανε ατομικό, λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού.

Ο Αργεντινός επιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Από εκεί και πέρα, ατομικά προπονήθηκαν και οι Πέτρος Μάνταλος, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, λόγω των προβλημάτων τραυματισμού τους, ενώ οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή (12/02) και τελευταία προπόνηση της Ένωσης ενόψει Ολυμπιακού θα γίνει στις 17:00 στο προπονητικό κέντρο των Σπατών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό