29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ατλέτικο Παραναένσε – Μπραγκαντίνο: Προβάδισμα το 2.71 στον τελικό του Copa Sudamericana

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τις χαμηλές κατηγορίες της Βραζιλίας η Μπραγκαντίνο καλείται να δώσει απόψε τον πρώτο της διεθνή τελικό κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε.

Στο Σεντενάριο του Μοντεβιδέο η Ατλέτικο Παραναένσε κοντράρεται με την Μπραγκαντίνο στον τελικό του Copa Sudamericana (22:00 COSMOTE SPORT 8 ) σ’ ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο τελικός είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η νικήτρια συμμετέχει στο Copa Libertadores της επόμενης σεζόν και στο Recopa Sudamericana που θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του Copa Libertadores 2021.

Ατλέτικο Παραναένσε – Μπραγκαντίνο: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Ατλέτικο Παραναένσε συμμετέχει για τρίτη φορά σε διεθνή τελικό. Πρώτη απόπειρά της το 2005 που έχασε από τη Σάο Πάουλο στο Copa Libertadores. Έκτοτε άλλαξαν πολλά, ενώ τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Το 2018 στη δεύτερη προσπάθειά της, στον τελικό του Copa Sudamericana τα κατάφερε και επικράτησε της Ατλέτικο Ζούνιορ από την Κολομβία.

Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε από την πρωτοπόρο του Brasileirao, Ατλέτικο Μινέιρο με το οριακό 1-0. Το πάλεψε μέχρι ενός σημείου, έκανε όμως και ροτέισον, καθώς το μυαλό της εδώ και καιρό βρίσκεται στο αποψινό παιχνίδι, ενώ ο Βαλεντίμ ήθελε να προφυλάξει τους βασικούς του παίκτες. Η χρονιά θεωρείται ήδη επιτυχημένη, καθώς στα μέσα Δεκεμβρίου αντιμετωπίζει σε διπλούς τελικούς την Ατλέτικο Μινέιρο για το Κύπελλο Βραζιλίας. Δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Μέσα σε τρία χρόνια η Μπραγκαντίνο από τις χαμηλές κατηγορίες βρίσκεται στον πρώτο διεθνή τελικό της. Η αλλαγή σε διοικητικό επίπεδο και η επένδυση που έγινε, διαφοροποίησε άρδην τα δεδομένα για μια ομάδα που βασίζεται αρκετά σε νεαρούς παίκτες. Πολύ φιλόδοξο πλάνο που βρίσκεται στο σωστό δρόμο με στόχο την κυριαρχία τόσο στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Τρέχει ρεκόρ 1-0-4 στην τελευταία πεντάδα αγώνων, σ’ όλες τις ήττες δεν σκόραρε. Έχει χαμηλώσει σαφώς ταχύτητα ενόψει του αποψινού αγώνα, βρίσκεται πάντως ακόμα στην τετράδα που οδηγεί στο Copa Libertadores. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε 3-0 από τη Γκρέμιο εκτός έδρας για το πρωτάθλημα δίχως να δώσει μεγάλη βαρύτητα στο παιχνίδι και αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές. Μακροχρόνια τα όποια αγωνιστικά ζητήματα.

Ατλέτικο Παραναένσε – Μπραγκαντίνο: Στοιχηματική πρόταση

Με βάση τη φύση των δύο ομάδων το γκολ και από τις δύο πλευρές φαντάζει εφικτό προς επιβεβαίωση, μόνο που δεν μιλάμε για ματς πρωταθλήματος, αλλά για έναν τελικό στο Copa Sudamericana. Αμφότερα τα projects έχουν ενδιαφέρον, και οι δυο επενδύουν σε νεαρά ταλέντα. Η Ατλέτικο Παραναένσε αποτελείται από πιο έμπειρους παίκτες και δεν παίζει για πρώτη φορά σε τελικό διεθνής διοργάνωσης. Λογικά ισορροπημένο το σετ τιμών στο παιχνίδι. Στο 2.71 ο άσος κατά μέσο όρο στην αγορά. Θα βασιστούμε στην πιο έμπειρη ομάδα του ζευγαριού, που διαθέτει πιο μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες, ενώ δεν έχει χάσει στα τέσσερα τελευταία κόντρα στην Μπραγκαντίνο. (2-2-0).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ατλέτικο Παραναένσε – Μπραγκαντίνο: 1 (απόδοση 2.71), 22:00

S24 BET – Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό