24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ασύλληπτος Γκαβέλας και πάλι στην κορυφή – Χρυσό στους Παραολυμπιακούς του Παρισιού στα 100μ. [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Μοναδικός και απίθανος Νάσος Γκαβέλας στο Παρίσι. Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. (Τ11) και έφερε μία σπουδαία επιτυχία για τη χώρα μας. Με χρόνο 11.02 και οδηγό τον Γιάννη Νυφαντόπουλο, ο 24χρονος ανέβηκε και πάλι στο πρώτο σκαλί του βάθρου, όπως είχε κάνει και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Back to back χρυσό για τον Γκαβέλα

Η Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει άψογες εμφανίσεις στους Παραολυμπιακούς Αγώνες  του Παρισιού. Ο Νάσος Γκαβέλας, φρόντισε να συνεχίσει τη συλλογή των μεταλλίων για τη χώρα μας, με τον καλύτερο τρόπο, καθώς κατέκτησε την πρωτιά στα 100μ. (Τ11). Τι και αν αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, με οδηγό τον Γιάννη Νυφαντόπουλο, έκανε μία «μαγική» κούρσα και με χρόνο 11.02 πήρε το χρυσό μετάλλιο.

O 24χρονος Ολυμπιονίκης κράτησε τα… σκήπτρα του στα 100 μ. μιας και είχε τερματίσει πρώτος και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2021 και έγινε ο μοναδικός Έλληνας που έχει πετύχει κάτι τέτοιο. Η Ελλάδα έφτασε στο Παρίσι τα 10 μετάλλια στο σύνολο με 2 χρυσά, 3 ασημένια και 5 χάλκινα.

Ο ίδιος μάλιστα είχε φροντίσει να εντυπωσιάσει το ελληνικό κοινό από τα προκριματικά του αγωνίσματος, όταν είχε παραπονεθεί για το πρωινό ξύπνημα που είχε, προκειμένου να πάει να τρέξει, ενώ στη συνέχεια «τρόλαρε» και τον Γιάννη Νυφαντόπουλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό