20.1 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ στο μετρό της Μελβούρνης και πλημμύρισαν δύο σταθμοί

Ειδήσεις Ελλάδα

Για πρόκληση πλημμύρας σε δύο σταθμούς του μετρό της Μελβούρνης κατηγορείται ένα ζευγάρι από την Αυστραλία.

Οι δύο νέοι, μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας της Ολίβια Ροντρίγκο στη Μελβούρνη, δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν το ερωτικό τους πάθος και έκαναν έρωτα σε απόμερο σημείο, ωστόσο αυτή η πράξη τους οδήγησε στην αναγκαστική εκκένωση δύο σταθμών του μετρό και σε σημαντικές καθυστερήσεις για τους ανθρώπους που επέστρεφαν στο σπίτι τους. 

Οι σταθμοί Melbourne Central και Flagstaff χρειάστηκε να εκκενωθούν προκαλώντας καθυστερήσεις στο μητροπολιτικό σιδηροδρομικό δίκτυο. Αν και αρχικά το περιστατικό αποδόθηκε σε πράξεις βανδαλισμού, ο υπουργός μεταφορών της Βικτώρια, Ντάνι Πίρσον, συγκρατώντας με δυσκολία τα γέλια του, είπε ότι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έδειξε κάτι άλλο.

«Φαίνεται ότι ένα ερωτευμένο ζευγάρι σε ένα κλιμακοστάσιο έσπασε έναν σωλήνα από το σύστημα πυρόσβεσης», είπε ο Πίρσον. «Υπήρξαν εκτεταμένες πλημμύρες. Η εταιρεία του μετρό θα διερευνήσει περαιτέρω αυτά τα θέματα και η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα. Μια σκάλα μπορεί να μην είναι το κατάλληλο μέρος για να βρεθείτε μετά το δείπνο», σχολίασε ο ίδιος.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες ενός άνδρα και μιας γυναίκας που είπε ότι μπορεί να βοηθήσουν στην έρευνά τους για το περιστατικό. Αναφέρθηκε ότι ένα ζευγάρι είχε πρόσβαση σε ένα κλιμακοστάσιο που συνδέει τις πλατφόρμες στον κεντρικό σταθμό της Μελβούρνης και κατέστρεψαν έναν σωλήνα νερού και έναν ψεκαστήρα του συστήματος πυρόσβεσης.

Η αστυνομία είπε ότι οι ζημιές προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες, οι οποίες οδήγησαν σε εκκένωση και των δύο σταθμών και σημαντικές καθυστερήσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό