35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Αστυφύλακας κατηγορείται από 34χρονη για ξυλοδαρμό, κλοπή και απειλές για δημοσιοποίηση γυμνών φωτογραφιών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 34χρονη έκανε καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα στη Χαλκίδα και οι έρευνες για τον εντοπισμό του άντρα που υπέδειξε, ξεκίνησαν ταχύτατα. Ο 37χρονος αστυφύλακας αναζητείται.

Οι αστυνομικοί στη Χαλκίδα προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι των γεγονότων, μετά την καταγγελία που έκανε 34χρονη. Όπως είπε, ο πρώην σύντροφός της που είναι αστυφύλακας, έφτασε στο σημείο να την χτυπήσει με κράνος και να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο. Την απείλησε ότι θα διαρρεύσει γυμνές φωτογραφίες της, που είχε στην κατοχή του. Παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της γυναίκας, με τον 37χρονο να αναζητείται.

Όλα όπως ανέφερε η κοπέλα έγιναν στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου του 2024. Οι δυο τους βρίσκονταν κοντά στη γέφυρα της Χαλκίδας, όταν κάποια στιγμή άρχισαν να τσακώνονται. Τα πράγματα ξέφυγαν πολύ γρήγορα με την 34χρονη να υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση.

Όπως είπε, αρχικά αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο, την χτύπησε με το κράνος του, στα χέρια της και ακολούθως την απείλησε ότι θα διαρρεύσει γυμνές φωτογραφίες της που είχε στην κατοχή του.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό