26.7 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας 15-22 Σεπτεμβρίου 2024: Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς και Φθινοπωρινή Ισημερία

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας 15-22 Σεπτεμβρίου 2024: Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς και Φθινοπωρινή Ισημερία

 

 

Κάθε άλλο παρά αδιάφορη μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η εβδομάδα, η οποία ξεκινάει με πολλές υποσχέσεις για νέους έρωτες και σημαντικές ευκαιρίες, παράλληλα όμως, μας ανοίγει και τον κύκλο των φθινοπωρινών Εκλείψεων, με την Πανσέληνο  του μήνα  – Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς.  Οι Εκλείψεις , όπως έχουμε πει  και στο παρελθόν είναι σημαντικοί δείκτες αλλαγών.

Τυχεροί αυτή την εβδομάδα θα είναι όσοι τολμήσουν να βγουν από την πεπατημένη τους, και δείξουν επιμονή και αποφασιστικότητα. Με κάποιες προϋποθέσεις, ότι δεν θα πουν πράγματα που δεν ισχύουν,  αλλά τα λόγια και οι πράξεις τους θα έχουν μια συνέπεια, και δεν θα προχωρήσουν σε δόλιες ή παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση.

Ενώ στα τέλη της εβδομάδας, η είσοδος του Ήλιου στο Αέρινο και Παρορμητικό  ζώδιο του Ζυγού, Φθινοπωρινή Ισημερία, φέρνει επίσημα το φθινόπωρο.

Τύχη στον έρωτα και όχι μόνο, αυτή την εβδομάδα θα έχουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

Τολμηρές αποφάσεις αλλά και σε οριστικές αποφάσεις, έχοντας δίπλα τους ισχυρά πρόσωπα, θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), αλλά και για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Ενώ, στο επίκεντρο των γεγονότων θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) οι οποίοι θα πρέπει να μάθουν να είναι συνεπείς, καθώς τους επόμενους μήνες θα δουν την ζωή τους να αλλάζει.

Η Κυριακή 15/09, είναι μια από τις πιο τυχερές ημέρες,  όχι μόνο της  εβδομάδας και του μήνα, αλλά ολόκληρης της χρονιάς, μιας και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από τους Διδύμους, έρχεται με πολλές υποσχέσεις  στον έρωτα, ιδιαίτερα με  τις γνωριμίες που θα προκύψουν κάτω από την επιρροή της , αλλά και με πολλή σημαντικά  οικονομικά οφέλη στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) αλλά και στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι 2 αυτοί πλανήτες, στην αστρολογία,  αποτελούν σημαντικούς οικονομικούς δείκτες.

 

Την Δευτέρα 16/09 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του  Υδροχόου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό θα προκαλέσει αρκετή νευρικότητα στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, και αυτό μπορεί να είναι η αφορμή για καυγάδες, κυρίως με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

Την Τρίτη 17/09 η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου, θα φορτίσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους καθώς θα βλέπουν τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω τους υποκειμενικά.

 

Την Τετάρτη 18/09 η Πανσέληνος του μήνα – Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς με την συμμετοχή του Ποσειδώνα,  είναι πιθανό να φέρει σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σχέσεις, των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου,  και θα αποτελέσει την αφορμή, ώστε τα λόγια και υποσχέσεις που έχουμε δοθεί να γίνουν πράξη. Κάτι το οποίο επιβάλει, η όψη αντίθεσης του Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς,  εάν δεν θέλουμε να βρεθούμε μπροστά από αδιέξοδες καταστάσεις.

 

Την Πέμπτη 19/09  η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές αλλά και ευνοϊκές αλλαγές, που θα αλλάξουν προς όφελος τους, το κλίμα ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σχέσεις, των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του  3ου δεκαημέρου. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι πιθανό να ανεβάσει για λίγο τους τόνους, στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

 

Την Παρασκευή 20/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με την Δήμητρα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να ωθήσει σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, όχι μόνο στην δουλειά τους, αλλά και στις προσωπικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Επίσης αυτή η όψη είναι ιδανική για όσους θέλουν να προχωρήσουν σε μια αλλαγή στην εμφάνιση τους. Σε κοσμικό επίπεδο, αυτή είναι μια όψη που δείχνει και τους φανατικούς υποστηρικτές.

 

Το Σάββατο 21/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες ή να παρασύρει σε κινήσεις στο παρασκήνιο τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών. Το θολό τοπίο της ημέρας, έρχεται να ενισχύσει και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από τους Διδύμους, και αυτό θα έχεις ως αποτέλεσμα, να παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές ή ανεύθυνες αποφάσεις, για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

 

Ενώ τη Κυριακή 21/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος, λίγες ώρες πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθένου, με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να πάρουν τελεσίδικες αποφάσεις για το μέλλον τους , αλλά και να βρεθούν πολύ κοντά σε ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη, των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) της τελευταίας ημέρας. Επίσης, νωρίς το απόγευμα η είσοδος του Ήλιου στο Αέρινο και Παρορμητικό ζώδιο του Ζυγού, Φθινοπωρινή Ισημερία, θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά τους, αλλά και την επίσημη είσοδο του φθινοπώρου. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

 

Το  μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι , η εξέλιξη στην ζωή μας έρχεται μέσα από τις αλλαγές, αρκεί να μην τις φοβόμαστε και να δουλεύουμε για αυτές μεθοδικά.

 

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Χρόνια πολλά στους Ζυγούς!!!

 

Πηνελόπη Παπουτσή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό