31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην οποία τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Δίας, αυτή η εβδομάδα είναι πιο έντονη, απαιτητική και με αρκετούς περιορισμούς ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της.

Ο Κρόνος, είναι αυτός που θα δείξει για άλλη μια φορά το αυστηρό του πρόσωπο, καθώς οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει τόσο με τον Ήλιο όσο και με τον Ερμή από τους Διδύμους, αυτό που απαιτεί είναι να δείξουμε σοβαρότητα και συνέπεια, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο περιορισμός και η απογοήτευση θα μας κυριεύσουν.

Από την άλλη πλευρά η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη, στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να πυροδοτήσει εκρηκτικές καταστάσεις.

Στα τέλη της εβδομάδας η ισορροπία θα αποκατασταθεί και η επικοινωνία θα βελτιωθεί με την βοήθεια κάτω από την θετική επιρροή της συνάντησης του Ήλιο με τον Ερμή στους Διδύμους.

Την πειθαρχία και την υπομονή τους θα πρέπει να εξασκήσουν αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).Εκρηκτικές καταστάσεις και σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, όχι με τον πιο εύκολο τρόπο, θα βιώσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)

Ενώ προς τα τέλη της εβδομάδας τις επικοινωνιακές τους ικανότητες θα έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 09/06 εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, οι νέες ευθύνες που θα φέρει θα έχουν ως αποτέλεσμα θα περιορίσουν τον ελεύθερο χρόνο, ή να ωθήσει σε αναγκαστικούς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, οι οποίοι στο τέλος, θα είναι προς όφελος των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, ο πλανήτης της δράσης Άρης, έχοντας ολοκληρώσει τον ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά τον Κριό θα κάνει την είσοδο του στο Γήινο και Σταθερό ζώδιο του Ταύρου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα μας βοηθήσει να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας, όχι πάντα με τον πιο ήρεμο τρόπο.

 

Την Δευτέρα 10/06 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει, τετραγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου και αντίθεσης με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να πυροδοτήσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες καταστάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών.

 

Την Τρίτη 11/06 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι μια όψη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς σε ατομικό επίπεδο επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών, είναι πιθανό να τους οδηγήσει σε παρασκηνιακές κινήσεις ή να τους ωθήσει να δώσουν τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες χρόνων. Ενώ σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να πυροδοτήσει συμπεριφορές βίας, ή έντονα γεωφυσικά φαινόμενα π.χ. καύσωνες, σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, τα οποία και απευχόμαστε.

 

Την Τετάρτη 12/06 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα είναι αρκετά πιεστική για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς θα τους αναγκάσει να είναι πολύ προσεχτικοί με αυτά που λένε και τις υποσχέσεις που δίνουν καθώς τα λάθη δεν συγχωρούνται, παράλληλα όμως, επειδή ο Ερμής έχει άμεση σχέση και με τις μετακινήσεις, είναι πιθανό να προκαλέσει και αρκετές βλάβες στα μέσα μεταφοράς.

 

Την Πέμπτη 13/06 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, είναι πιθανό κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς, επικριτικούς και απόμακρους, τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου.

 

Την Παρασκευή 14/06 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή στους Διδύμους, θα ενισχύσεις τις επικοινωνιακές ικανότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαήμερου, στους οποίους παράλληλα υπόσχεται μια μέρα με πολλές μετακινήσεις, για επαγγελματικούς και όχι μόνο λόγους, αλλά και ευχάριστες συναντήσεις.

 

Το Σάββατο 15/06 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και οι διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει τόσο με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, όσο και με τον Δία από τους Διδύμους, μόνο θετικές θα είναι για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών, καθώς θα επαναφέρει την καλή τους διάθεση και θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα εμπόδια των προηγούμενων ημερών, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

 

Ενώ την Κυριακή 16/06 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τις πολύ καλά κρυμμένες συναισθηματικές ανασφάλειες, των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, οι ευθύνες στην ζωή μας, τις περισσότερες φορές δεν έρχονται ως τιμωρία, αλλά ως ευκαιρία για να αποδείξουμε την αξία μας.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό