35.1 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 30 Ιουνίου – 7 Ιουλίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Με πολλά όνειρα θα υποδεχτούμε τον Ιούλιο, τα οποία στο χέρι μας είναι να γίνουν πραγματικότητα. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα, εγκαινιάζει μια περίοδο όπου θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε πολλές αναθεωρήσεις, μας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι σωστά οργανωμένα, με μια προϋπόθεση, ότι δεν θα αφήσουμε τις αρνητικές σκέψεις να μας βγάλουν από τους στόχους μας.

Αυτός που θα καθορίσει τις διαθέσεις μας, αυτή την εβδομάδα, είναι ο Ερμής, ο οποίος στο ξεκίνημα της και λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Καρκίνου , η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα μας ωθήσει να κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Η κατάσταση θα αλλάξει για λίγο, όταν μετά την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Πλούτωνα, και αυτό θα είναι η αφορμή να μας κυριεύσουν οι αρνητικές σκέψεις.

Οι σημαντικότερες πλανητικές αλλαγές όμως θα πραγματοποιηθούν στους Ιχθύς, καθώς τόσο ο Κρόνος όσο και ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσουν την ανάδρομη πορεία τους, γεγονός που μας βάζει σε περίοδο αναθεωρήσεων.

Ενώ στα τέλη της εβδομάδας, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, θα μας ωθήσει σε νέα ξεκινήματα τα οποία θα είναι σωστά μελετημένα.

Όνειρα για το μέλλον θα κάνουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς)

Σε αποφασιστικές και σωστά μελετημένες κινήσεις θα προχωρήσουν τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Ιχθύς και οι Παρθένοι.

Σε αρνητικές σκέψεις είναι πιθανό να παρασυρθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Μια περίοδος αναθεωρήσεων ξεκινά για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς)Ενώ σε νέα ξεκινήματα θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 30/06 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο τολμηρή και εκκεντρική πλευρά, ωθώντας τους να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή τα πιο ανατρεπτικά τους σχέδια, τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο αυστηρός Κρόνος θα ολοκληρώσει την ορθή του πορεία και θα μπει σε στάση στους Ιχθύς.

Την Δευτέρα 01/07 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να ξεχωρίσουν με την ευγένεια και την σταθερότητα των απόψεων τους, τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Κρόνο θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς, εγκαινιάζοντας μια περίοδο αναθεωρήσεων και επανεξετάσεων για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες , Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Τρίτη 02/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ωθήσει να κάνουν όνειρα για το μέλλον και θα ενισχύσει την διαίσθηση των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) της τελευταίας ημέρας. Λίγες ώρες αργότερα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες, και θα βοηθήσει να βρεθούν στο επίκεντρο του προσωπικού και επαγγελματικού τους κύκλου, με το ταπεραμέντο τους, τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες). Ενώ την ίδια ημέρα ο Ποσειδώνας, θα μπει σε στάση στους Ιχθύς.

Την Τετάρτη 03/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, σε προσωπικό επίπεδο θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή, παράλληλα ευνοεί και τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, ενώ σε ότι αφορά το πορτοφόλι τους, θα τους βοηθήσει να είναι συνεπής στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Πλούτωνα, προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών, ενώ σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να δούμε σε διάφορα σημεία του πλανήτη εκδικητικές πράξεις και υπονομευτικές ενέργειες.

Την Πέμπτη 04/07 η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και επικριτικούς με τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς.

Την Παρασκευή 05/07 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να κινηθούν μεθοδικά, τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Ιχθύς και οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 06/07 η Νέα Σελήνη του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, θα ωθήσει να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα, προσωπικά και επαγγελματικά, χωρίς να παρεκκλίνουν από τους στόχους τους, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 07/07 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και χειριστικές συμπεριφορές, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, ονειρεύομαι το μέλλον μου και δεν αφήνω τις αρνητικές σκέψεις να με βγάλουν από τους στόχους μας, και το κυριότερο δεν στεναχωριέμαι εάν τα σχέδια μου δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που θέλουν, γιατί οι αναβολές και οι καθυστερήσεις μου δίνουν το χρόνο για να κάνω τις διορθωτικές μου κινήσεις.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό