30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, ενός μήνα που με μεγάλη ευκολία μπορεί να χαρακτηριστεί, ως καυτός. Σε αντίθεση με την προηγούμενη, η οποία είχε πολλές πλανητικές μετακινήσεις, θα είναι πιο ήρεμη.

Πρωταγωνιστής της εβδομάδας θα είναι ο Ερμής, ο οποίος στο ξεκίνημα της εβδομάδας, έρχεται να μας βοηθήσει να οργανώσουμε την ζωή μας και να βάλουμε τάξη στις υποθέσεις που μας απασχολούν, ενώ στα τέλη της, θα μας ωθήσει να γίνουμε πιο τολμηροί, εκπλήσσοντας το περιβάλλον μας με τις αποφάσεις μας.

Την πιο γλυκιά γεύση, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού μας την αφήνει για το τέλος, με την συνάντηση, σε όψη εξάγωνου, των αιώνιων εραστών Αφροδίτη και Άρη σε όψη εξάγωνου.

Το μοναδικό πλανητικό γεγονός της εβδομάδας, έρχεται από τον Κρόνο, ο οποίος θα ολοκληρώσει για φέτος την ορθή του πορεία και θα μπει σε στάση.

Το οργανωτικό τους ταλέντο θα δείξουν αυτήν την εβδομάδα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς)

Ιδιαίτερα ερωτική, αλλά και ευχάριστα ανατρεπτική, θα είναι αυτή η εβδομάδα τόσο για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς.

Ουδέτερη θα είναι για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς), αλλά και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς)

Ενώ αρκετά πιεστική, σε ψυχολογικό κυρίως επίπεδο, θα είναι στο ξεκίνημα της για Λέοντες και τους Υδροχόους.

Την Κυριακή 23/06 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ανεβάσει τους τόνους με αποτέλεσμα να παρασυρθούν σε νευρικά ξεσπάσματα , κατά τη διάρκεια των προσωπικών συζητήσεων, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού ( Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 24/06 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα παρασύρει σε εμμονές και χειριστικές συμπεριφορές, στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών. Ενώ λίγες ώρες αργότερα η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ηΣελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από τους Διδύμους, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 25/06 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιου του Υδροχόου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε επιθετικές αντιδράσεις και νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 26/06 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βγάλει στην επιφάνεια τις οργανωτικές ικανότητες και θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 27/06 η παρουσία της Σελήνης τους Ιχθύς και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα ενισχύσει την γοητεία και θα βοηθήσει να βρεθούν στο επίκεντρο των φιλικών, κοινωνικών και επαγγελματικών τους συναναστροφών, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 28/06 η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, από την μια πλευρά θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να ενισχύσει τις συναισθηματικές τους ανασφάλειες.

Το Σάββατο 29/06 η όψη εξάγωνο που θα σχηματίσουν οι δύο αιώνιοι εραστές, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση και θα φέρει ερωτικές ευκαιρίες, τόσο για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 30/06 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα κάνει ιδιαίτερα τολμηρούς και θα ωθήσει να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή ακόμα και τα πιο ανατρεπτικά τους σχέδια, τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Κρόνος θα ολοκληρώσει την ορθή του πορεία και θα μπει σε στάση.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, απολαμβάνω τις όμορφες στιγμές της ζωής και δεν φοβάμαι να γίνω πιο τολμηρός.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό