27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότα θα είναι η προτελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, μια εβδομάδα που κατά τη διάρκεια της δεν πρόκειται να βαρεθούμε στιγμή.

Η Πανσέληνος του Ιουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της, στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι η δεύτερη Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο αυτό το καλοκαίρι, έρχεται για άλλη μια φορά να μας φέρει αντιμέτωπους ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω μας, ενώ η είσοδος πλανήτη της δράσης Άρη λίγες ώρες πριν, υπόσχεται ότι μια περίοδος έντονης δράσης και κινητικότητας ξεκινά.

Πρωταγωνιστής της εβδομάδας θα είναι ο Άρης , ο οποίος με τις θετικές συναντήσεις που θα έχει αρχικά με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε με πείσμα και υπομονή τα εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν στον δρόμο μας, ενώ στη συνάντηση του με τον Ήλιο δεν θα δυσκολευτούμε να αναλάβουμε ευθύνες.

Μια άλλη σημαντική πλανητική μετακίνηση θα είναι αυτή του Ήλιου, ο οποίος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που κυβερνά τον Λέοντα, εγκαινιάζοντας την φετινή γενέθλια χρονιά τους, ωστόσο η πρώτη του συνάντηση σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα οδηγήσει αρκετούς να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα.

Από την άλλη πλευρά ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, λίγες ημέρες πριν κάνει την είσοδο του στο 2ο ζώδιο που κυβερνά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, μια όψη που θα σχηματιστεί άλλες 2 φορές μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού, θα ανατρέψει αρκετά από τα προγραμματισμένα σχέδια.

Φυσικά θα υπάρχουν και αυτοί η τύχη θα τους χτυπήσει την πόρτα, καθώς η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, υπόσχεται ότι θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες όχι μόνο στον έρωτα αλλά και στο πορτοφόλι μας.

Κάτω από μεγεθυντικό καθρέφτη θα βάλουν τις σχέσεις τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Ιδιαίτερα απαιτητική καθώς θα ανατραπούν τα σχέδια τους και θα πρέπει να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ την τύχη με το μέρος τους θα έχουν τόσο οι Λέοντες και οι Υδροχόοι όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες.

Την Κυριακή 21/07, νωρίς το πρωί ο πλανήτης της δράσης Άρης θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης δράσης και με πολλές μετακινήσεις για όλους μας. Το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, μια Πανσέληνος που θα φέρει για μια ακόμα φορά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών, αντιμέτωπους με τα πρέπει και τα θέλω τους, τόσο στις προσωπικές τους σχέσεις όσο και στις συνεργασίες τους. Ενώ το απόγευμα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος ,λίγο πριν αποχωρήσεις από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα ενισχύσει την διαίσθηση, τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και θα βοηθήσει να πάρουν σωστές αποφάσεις, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί την τελευταία ημέρα.

Την Δευτέρα 22/07 το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν θα βαρεθούμε καθώς οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μια την άλλη. Αρχικά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα μας βοηθήσει να μείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο, παράλληλα όμως θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τι γίνεται πίσω από την πλάτη μας, επίσης αυτή η όψη μπορεί να αναζωπυρώσει το πάθος στην ερωτική μας ζωή. Λίγο πριν το μεσημέρι η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο που κυβερνά, τον Λέοντα, θα εγκαινιάσει την φετινή περίοδο των γενεθλίων τους, η οποία θα έχει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!! Σε αυτό θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μια όψη που θα σχηματιστεί άλλες 2 φορές, και θα προκαλέσει αλλαγή στα σχέδια και πιθανόν κάποιες εντάσεις στις σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Η ζωή όμως πάντα βρίσκει τον τρόπο να φέρνει τις ισορροπίες, γι’ αυτό και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από τους Διδύμους, υπόσχεται τύχη στον έρωτα αλλά και σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες τόσο για τους Λέοντες και τους Υδροχόους όσο και για τους Διδύμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 23/07 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει να ρίξουν τους τίτλους του τέλους και να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, σε σχέσεις και συνεργασίες που είχαν γίνει τοξικές, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των 2 πρώτων ημερών.

Την Τετάρτη 24/07 η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές στην έκφραση των συναισθημάτων τους, αλλά και σε διατροφικές ατασθαλίες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 25/07 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς , είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ιδιαίτερα στις προσωπικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα κάνει την πρώτη επίσκεψη του, στο 2ο ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του.

Την Παρασκευή 26/07 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη από τους Διδύμους, είναι μια ιδιαίτερα θετική όψη αφού όχι μόνο μας βοηθάει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να μπούμε δράση, ενώ μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την υγεία μας, ώστε να κόψουμε συνήθειες οι οποίες μπορεί να είναι επιβαρυντικές για εμάς.

Το Σάββατο 27/07 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, θα χαρίσει λάμψη, γοητεία και θα ενισχύσει την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας τους με ιδιαίτερη ευκολία στο επίκεντρο της προσοχής.

Ενώ την Κυριακή 28/07 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Λέοντα, είναι πιθανό να ενισχύσει το άγχος και να προκαλέσει έντονες εσωτερικές συγκρούσεις, στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, ήρθε η ώρα να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσουμε τα όνειρα, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξουμε ριζικά τα αρχικά μας πλάνα και να κλείσουμε κύκλους πολλών ετών.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Λέοντες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό