29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές αλλαγές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας θα κυριαρχήσει το συναίσθημα, κάτι το οποίο θα μας συνοδεύει στο μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού.

Τα σημαντικότερα πλανητικά γεγονότα αυτής της εβδομάδας είναι η είσοδος, με διαφορά λίγης ώρας του Ερμή και της Αφροδίτης στο Παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσουν αμέσως μετά. Ενώ η είσοδος του Ήλιου, που θα ακολουθήσει στο ίδιο ζώδιο, στα μέσα της εβδομάδας, Θερινό Ηλιοστάσιο, θα γίνει κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα, μας υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο όνειρα, αλλά και ψευδαισθήσεις.

Ενώ στα τέλη της εβδομάδας η Πανσέληνος του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο Παρορμητικό ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας φέρει αντιμέτωπους τα πρέπει με τα θέλω μας.

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή, στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας θα έχει ο Ποσειδώνας, καθώς λίγο πριν αποχωρήσουν, από τους Διδύμους, η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος θα συναντηθούν σε όψη τετραγώνου μαζί του, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις η κρίση μας να μην είναι σωστή.

Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη, μας υπόσχονται ότι δεν θα δυσκολευτούμε να εκφράσουμε τα βαθιά μας συναισθήματα.

Ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα μας ωθήσουν να πάρουμε πρωτοβουλίες και να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα.

Τα μάτια τους δεκατέσσερα θα πρέπει να είναι στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) και να μην βιαστούν να πάρουν αποφάσεις, εάν δεν θέλουν να απογοητευτούν.

Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).Ενώ απέναντι στα θέλω και στα πρέπει τους θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 16/06 είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια, στο ξεκίνημα της ημέρας, οι πολύ καλά κρυμμένες συναισθηματικές ανασφάλειες, των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, εξαιτίας της όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού.

Η Δευτέρα 17/06 είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ημέρα της εβδομάδας. Στο ξεκίνημα της χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, εξαιτίας των δύσκολων συναντήσεων του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε όψεις τετραγώνου, αρχικά με την Αφροδίτη και στη συνέχεια με τον Ερμή από τους Διδύμους, είναι πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες, των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών, εξαιτίας των ψεύτικων υποσχέσεων ή των ψευδαισθήσεων που μπορεί να τους δημιουργηθούν. Στη συνέχεια της ημέρας η είσοδος του Ερμή και τις Αφροδίτης στο Παρορμητικό και Υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσουν, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), κυρίως των 2 πρώτων ημερών, να μην διστάσουν να δείξουν την πιο συναισθηματική τους πλευρά, και να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα βαθύτερα συναισθήματα τους.

Την Τρίτη 18/06 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να νιώσουν πιο σίγουρα για τις αποφάσεις τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 19/06 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την διαίσθηση των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών.

Την Πέμπτη 20/06 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος , λίγες ώρες πριν αποχωρήσει από τους Διδύμους, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε παρασκηνιακές ενέργειες ή λανθασμένες προσδοκίες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών. Επίσης, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου, Θερινό Ηλιοστάσιο, θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά των Καρκίνων, που για τους περισσότερους θα είναι πιο ανάλαφρη, καθώς θα είναι απαλλαγμένη από την δύσκολη επιρροή του Πλούτωνα. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Παρασκευή 21/06 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα κάνει ιδιαίτερα απόμακρους και επικριτικούς, κυρίως με τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου 22/06 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, μια Πανσέληνος που θα ωθήσει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες του οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) των πρώτων ημερών. Τα καλά νέα της ημέρας, θα συνεχιστούν και λίγο αργότερα, καθώς η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Καρκίνων και των Αιγόκερων που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 23/06 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να φορτίσει συναισθηματικά, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να παρασυρθούν σε νευρικά ξεσπάσματα, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, έχω τα μάτια και αυτιά μου ανοιχτά και δεν αφήνω τα όμορφα λόγια να με παρασύρουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Μα πάνω από όλα, ήρθε η στιγμή, να επαναπροσδιορίσω τις αξίες μου.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Καρκίνους!!!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό